Πίσω στο μακρινό 2003 ο Αμερικανικός ΕΟΔΥ (CDC) κατέθεσε μία πατέντα για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα όμως με τον Αμερικανικό νόμο η “φύση” απαγορεύεται να πατεντάρεται. Εδώ λοιπόν συμπεραίνει λογικά κάποιος ότι είτε ο ιός κατασκευάστηκε και το πατεντάρισμα του είναι νόμιμο είτε ο ιός είναι “φυσικός” (από νυχτερίδες κτλ) και το πατεντάρισμα του είναι παράνομο. Αν όμως κατασκευάστηκε αυτό αποτελεί παράβαση των συνθηκών και των νόμων για τα βιολογικά όπλα. Αν ήταν φυσικός το να κατατεθεί πατέντα γι’αυτόν είναι παράνομο. Και οι δύο εκδοχές λοιπόν είναι απολύτως παράνομες. Ας δούμε λοιπόν την συνέχεια.

Την Άνοιξη του 2007 το CDC υπέβαλε αίτημα στο γραφείο πατεντών να κρατήσει την αίτηση του μυστική. Κατέθεσαν πατέντες όχι μόνο για τον ιό αλλά και για την ανίχνευση του και για το σύστημα μέτρησης του. Λόγω αυτών των πατεντών είχαν την δυνατότητα να ελέγχουν ποιος επιτρέπεται και ποιος όχι να κάνει ανεξάρτητες έρευνες για τον κορωνοιό. Δεν μπορεί δηλαδή ο οποιοσδήποτε να δει τον ιό, δεν μπορεί να κάνει τεστ για τον ιό, επειδή έχουν πατέντες που περιορίζουν κάποιον από το να τον χρησιμοποιήσει.

Είχαν λοιπόν τα μέσα, τα κίνητρα και πάνω απ’όλα το οικονομικό όφελος να μετατρέψουν τον κορωνοιό από παθογόνο σε κέρδος.
Κάπου ανάμεσα στο 2012 και 2013 κάτι συνέβη και το Ομοσπονδιακό Ταμείο για Έρευνα των ΗΠΑ, που χρηματοδοτεί πασίγνωστα πανεπιστήμια για έρευνα, σταμάτησε την χρηματοδότηση από κάτι που συνέβη στο ΝΙΗ (national institute of health-κρατικό ερευνητικό ιατρικό κέντρο των ΗΠΑ).

Και έτσι ο Fauci (ο Τσιόδρας των ΗΠΑ για όσους δεν τον γνωρίζουν) άρχισε να χρηματοδοτεί την έρευνα (έκανε δηλαδή ανάθεση-outsourcing) στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (εκεί που ξεκίνησαν όλα) αφού η έρευνα είχε καταστεί παράνομη στις ΗΠΑ….Έτσι λοιπόν φτάσαμε να λένε κάποιοι ότι η Κίνα το έκανε και οι Κινέζοι να λένε ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες. Τελικά και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο…. (deep state-βαθύ κράτος των ΗΠΑ και το ΚΚΚίνας χέρι χέρι)

Όλα αυτά τα “όμορφα” μας αποκαλύπτει σε ένα εξαιρετικό και φυσικά λογοκριμένο Αμερικανικό ντοκυμαντέρ (η προσχεδιασμένη πανδημία και οι αυτουργοί της) ο David Martin Phd National Intelligence Analyst κι εγώ με την σειρά μου έκατσα και σας μετέφερα την πιο σημαντική αποκάλυψη του ντοκυμαντέρ. Εδώ στην Ελλάδα μας φυσικά ουδείς ασχολείται μ’αυτά, εκτός του εξαιρετικού και πάνω απ’όλα τίμιου ερευνητή Κλεάνθη Γρίβα.

Οι περισσότεροι που έχουν δημόσιο λόγο για τον κορωνοιό είτε αγνοούν την πολιτική οικονομία της πανδημίας είτε το θέμα κάνει τζιζ και τους απαγορεύεται. Όπως έχω ξαναπεί αυτή την “πανδημία” κανονικά θα’πρεπε να την ερευνούν εγκληματολόγοι και μυστικές υπηρεσίες, πολύ παραπάνω από γιατρούς οι οποίοι έχουν εργαλειοποιηθεί πιο πολύ κι από τα εργαστήριά τους…

Φωτογραφία από Syaibatul Hamdi από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *