Του Αντώνη Χαλαμπαλάκη

Η Ιστορία , ως Επιστήμη οδηγείται σε ασφαλή συμπεράσματα, όχι μόνο από τα γεγονότα ερμηνεύοντας τα με την οπτική γωνία του αποτελέσματος, αλλά και των αιτιών που τα προκάλεσαν. Πολλές φορές δεν διστάζει να βουτήξει και στα βαθιά νερά της Εγκληματολογίας , για να βγάλει στην επιφάνεια τον δράστη των γεγονότων, όταν αυτά έχουν τον χαρακτήρα των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, πάντα φυσικά με την συνοδεία τεκμηρίωσης. Δεν μιλάμε , φυσικά, για ιστορίες και δοξογραφίες γραμμένες από τους νικητές, με μεροληψία, υπερβολές και παραμύθια για παιδιά νηπιαγωγείου.

Η Ιστορία των γεγονότων κατά τον Ηράκλειτο είναι μια αέναος ροή, στο ίδιο ποτάμι δεν μπορείς να περάσεις δύο φορές , γιατί το νερό είναι διαφορετικό , καθώς κυλάει και ο νεότερος του ο Μάρξ στην «18η Μπρυμέρ» αναφέρει, εκτός από την γνωστή ρήση για τραγωδία και φάρσα σχολιάζοντας τον Χέγκελ και το σημαντικό: « Οι άνθρωποι κάνουν την ίδια τους την ιστορία, δεν την κάνουν όμως κάτω από ελεύθερες συνθήκες , που διάλεξαν μόνοι τους , μα κάτω από συνθήκες που βρέθηκαν άμεσα , που δόθηκαν και κληρονομήθηκαν από το παρελθόν.»

Ο μέγας Θουκυδίδης αναφέρει ,ότι το 430 π.Χ. , κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου ,η Αθήνα δέχτηκε την επίθεση ενός λοιμού και το 25% των πολιτών της απεβίωσε , καθώς την πολιορκούσαν οι Σπαρτιάτες. Από τον λοιμό αυτό έχασε τον μεγάλο ηγέτη της τον Περικλή. Οι διάδοχοί του δεν είχαν καμία σχέση με την προσωπικότητά και την πολιτική του , καθώς οδήγησαν στην καταστροφή την Αθηναϊκή Δημοκρατία. Στους Αιγός Ποταμούς οι Σπαρτιάτες κατέστρεψαν τον στόλο της και η Αθήνα έπαψε να είναι μια από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της εποχής. Αποδείξεις, φυσικά , δεν υπάρχουν αν ήταν οι Σπαρτιάτες αυτοί που διέσπειραν τον λοιμό στην Αθήνα για να την καταλάβουν ή ήταν ένα τυχαίο τραγικό γεγονός. Πάντως , ο Χρυσούς Αιών του Περικλέους , έλαβε τέλος το 405 π. Χ..

Από το 1648 , με την Συνθήκη της Βεστφαλίας και την δημιουργία των εθνών – κρατών, τα οποία πήραν την θέση της φεουδαρχίας, άρχισαν να εμφανίζονται οι νεότερες καπιταλιστικές – ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, οι οποίες για την κυριαρχία τους δεν δίσταζαν να εφαρμόζουν παλαιότερες μεθόδους υβριδικού- βιολογικού πολέμου, έχοντας ως παράδειγμα ανάλογες τακτικές. Οι κονκισταδόρες Ισπανοί και Πορτογάλοι, ήταν ένα «λαμπρό» παράδειγμα γι΄ αυτούς . Ως γνωστόν , οι αιμοσταγείς υπάνθρωποι του Πιζάρο και του Κορτές με εντολή των Ισπανών βασιλέων δολοφόνησαν δεκάδες εκατομμύρια αυτόχθονες Αζτέκους, Ίνκας , Μάγια κ. α. για να τους υποτάξουν και να τους αρπάξουν τον χρυσό και το ασήμι που ήταν δεκάδες χιλιάδες τόνοι. Εκτός από αυτούς που εκτέλεσαν ή πέθαναν στα ορυχεία, όπου δούλευαν ως σκλάβοι για τους κονκισταδόρες, εκατομμύρια πέθαναν από ευλογιά, ιλαρά και αφροδισιακά νοσήματα , που τους μετέδωσαν οι βάρβαροι αυτοί κατακτητές. Ήταν μια μορφή υβριδικού- βιολογικού πολέμου, όπου ελάχιστοι Ισπανοί τυχοδιώκτες κατάφεραν να υποτάξουν το 50% της αμερικανικής ηπείρου και να δολοφονήσουν περίπου 80 εκατομμύρια ιθαγενείς.

Η βρετανική αυτοκρατορία έπραξε ανάλογα με την περίπτωση της Κίνας κατά τα μέσα του 19ου αιώνα , όπου με τον γνωστό πόλεμο του οπίου η Κίνα παραδόθηκε αμαχητί στους Άγγλους αποικιοκράτες. Οκτώ (8) εκατομμύρια Κινέζοι χάθηκαν.
Για όλους αυτούς η ζωή δεν έχει καμία αξία, Οι άνθρωποι είναι απλώς κάποια νούμερα- αριθμοί στην αρρωστημένη σκέψη τους. Η απληστία τους για την συγκέντρωση πλούτου και δύναμης καλλιεργεί το ένστικτό τους και η συμπεριφορά τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή της ζούγκλας .

Η.Π.Α. : H σύγχρονη καπιταλιστική -ιμπεριαλιστική δύναμη
Όταν οι Η.Π.Α. άρχισαν να εμφανίζονται στο προσκήνιο ως μεγάλη καπιταλιστική- ιμπεριαλιστική δύναμη, εφάρμοσαν τα μέσα του συμβατικού πολέμου ( και όχι του υβριδικού- βιολογικού) εναντίον των ανταγωνιστών τους κτυπώντας ταυτόχρονα και τις αποικίες τους, όπως έγινε κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου.(Κέρκυρα, Σικελία κ.α.).
Οι τραπεζικές συμμορίες του Μανχάταν,( που ελέγχουν πλήρως το κράτος των Η.Π.Α.) , με την αγαστή συνεργασία της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας της Ουάσιγκτον οργάνωσαν και χρηματοδότησαν δύο παγκοσμίους πολέμους, αφού πρώτα αφόπλισαν την ρωσική ιμπεριαλιστική – καπιταλιστική αυτοκρατορία με την οκτωβριανή επανάσταση. ( Η ανάλυση ιστορικά του συγκεκριμένου θέματος , δεν είναι του παρόντος)

Με τους χρήσιμους ηλίθιους της Ιστορίας, τους Γερμανούς ( οι οποίοι ήλπιζαν και αυτοί να γίνουν μεγάλη ιμπεριαλιστική δύναμη μέσω των πολέμων, που εκτελούσαν ως μισθοφόροι των αδίστακτων τραπεζιτών του Μανχάταν και του πολιτικού συστήματος της Ουάσιγκτον), εξαπέλυσαν δύο παγκοσμίους πολέμους με 100 περίπου εκατομμύρια νεκρούς ( στα πεδία των μαχών , από δολοφονίες αμάχων , στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή από πείνα και αρρώστιες).

Ειρήσθω εν παρόδω.

Είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι οι Γερμανοί, έχοντας κληρονομήσει τα χαρακτηριστικά των νομάδων προγόνων τους, των Ούννων ( Μογγόλων) , που ήταν κατακτητές – καταστροφείς, όπως ο Αττίλας και Αλάριχος , είναι πάντα πρόθυμοι να παίζουν τον ρόλο του μισθοφόρου – καταστροφέα με ανταλλάγματα. Οι τραπεζικές συμμορίες έχουν μελετήσει καλά την ψυχολογία – συμπεριφορά των Λαών και γνωρίζουν άριστα την Ιστορία.
Ας μην λησμονούμε ποιος οργάνωσε τις σφαγές των Ελλήνων, Αρμενίων κ. α. στην Μικρά Ασία από το 1914-1922. Ήταν οι Γερμανοί του Κάϊζερ με τον στρατηγό Λήμαν Φον Σάντερς , ( ο οποίος υποδείκνυε και επέβλεπε τους τρόπους εθνοκάθαρσης, που εκτελούσαν οι Νεότουρκοι του Εμβέρ , του Ταλαάτ, του Τζεμάλ και του Μουσταφά Κεμάλ Ριζά. Τον είχε ορίσει , ως γνωστόν, ο σουλτάνος αρχηγό του οθωμανικού στρατού).
Το αντάλλαγμα ήταν ο έλεγχος του εμπορίου στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ο ορυκτός της πλούτος , οι σιδηρόδρομοι και φυσικά τα πετρέλαια της Μοσούλης και του Κιρκούκ.

Το 1929 γιατί έγινε το παγκόσμιο κραχ;
Τα υπέρογκα ποσά των αποθεματικών των τραπεζών του Μανχάταν ήταν πληθωριστικά και έπρεπε να επενδυθούν. Οι τραπεζικές συμμορίες ήταν σε αδιέξοδο.
Κάνοντας Πρόεδρο τον δικηγόρο τους , αποχαύνωσαν τον Λαό με το «Νιού Ντηλ», χρηματοδότησαν ένα παράφρονα δεκανέα, αφού πρώτα τον βοήθησαν να αναλάβει την εξουσία, τον εξόπλισαν κατάλληλα για να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο πόλεμο και να καταστρέψει τις περισσότερες χώρες, ώστε να υπάρχουν μόνο ερείπια και εξαθλιωμένοι άνθρωποι. Γι΄ αυτό οι Γερμανοί κατέστρεφαν μέχρι την τελευταία μέρα που έφευγαν όλες τις υποδομές των χωρών που είχαν κατακτήσει. Μετά οι «πονόψυχοι» και «φιλάνθρωποι» τοκογλύφοι του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς με την στήριξη της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας των Η.Π.Α. ήρθαν ως «απελευθερωτές» και καλοί Σαμαρείτες με τα σχέδια «Μάρσαλ» (είχε προηγηθεί η ίδρυση του Δ.Ν.Τ. και της Παγκόσμιας Τράπεζας τον Ιούλιο του 1944 με την περίφημη συμφωνία του Μπρέντον Γούντς, όπου το δολάριο καθιερώθηκε ως παγκόσμιο νόμισμα και η βάση ισοτιμίας με τα άλλα νομίσματα) για να «βοηθήσουν» τους Λαούς που είχαν οδηγήσει οι ίδιοι στον όλεθρο.

Σατανικό σενάριο σε έμπνευση και εκτέλεση. Δεν υπήρξε κανένα εμπόδιο, ούτε απρόβλεπτο. Όλοι οι σημαντικοί ηγέτες των τότε κρατών έπαιξαν το παιγνίδι τους για διαφορετικούς λόγους ο καθένας . Ακόμη και αυταρχικός αυτοκράτορας – Θεός των Ιαπώνων Χιροχίτο, που για να γλιτώσει το τομάρι του και τον θρόνο του από την τιμωρία που τον περίμενε για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας, δέχτηκε την στημένη μάχη στην Ιβοζίμα, και υπέταξε τον Λαό του στα κοράκια του Μανχάταν.
Τέθηκε από τότε σε εφαρμογή το σχέδιο , που είχαν εκπονήσει τον Μεσοπόλεμο, για την παγκόσμια διακυβέρνηση με την οικονομία της αγοράς να είναι κυρίαρχη, καταργώντας το μοντέλο του έθνους- κράτους .
Το πρώτο βήμα ήταν να βρεθεί το Πειραματόζωο γι΄ αυτήν την προσπάθεια.

Δεν ήταν άλλο από την Ευρώπη του Ντε Γκώλ και των άλλων ηγετίσκων των ευρωπαϊκών κρατών, η οποία εξελίχτηκε σε Ε.Ε. του Μάαστριχτ και του ευρωσυντάγματος, με κοινό νόμισμα και πολιτική – οικονομική συμπεριφορά , που ελέγχεται πλήρως από το Μανχάταν . Οι κατά τόπους ολιγαρχίες απολογούνται και παίρνουν εντολές από Ν. Υόρκη και Ουάσιγκτον , με «μαέστρους» ή μπροστινούς τον διοικητή της κεντρικής Τράπεζας κάθε χώρας και τον Αμερικανό πρέσβη, που ως τοποτηρητές επιλέγουν τους «μουσικούς» , τον «ρυθμό» και την «μελωδία» κάθε χώρας.

Το 1991 η τότε Σοβιετική Ένωση δεν τους ήταν πλέον χρήσιμη , ως εργαλείο, για να παίζουν το δήθεν παιγνίδι της αντιπαράθεσης και μέσω του Ψυχρού Πολέμου να αποκοιμίζουν τους ενοχλητικούς πολίτες . Ο εχθρός ήταν αναγκαίος για να φαίνεται , ότι το παιγνίδι ήταν αληθινό και αυτοί να προετοιμάζονται για το τελικό κτύπημα.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση με την οικονομία της αγοράς , άρχισε να ξεδιπλώνει το θεάρεστο έργο της , έχοντας ως υπομόχλια τους ελεγχόμενους ηγετίσκους της ολιγαρχίας των χωρών, τους αργυρώνητους ψευδο-φιλόσοφους , τους χαβιαρο-αριστερούληδες των σαλονιών , οι οποίοι μπερδεύουν τον διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση (ή όπως τους αποκαλούν σοβαροί πολιτικοί επιστήμονες «τραβεστί» αριστερούς ή χρήσιμους ηλίθιους της εξουσίας) , τις Μ.Κ.Ο. και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

(Στο Μπουρδιστάν Ελλάς Ε.Π.Ε. από τα μπαλκόνια της τηλεθέασης και τους εξώστες των κομματικών συγκεντρώσεων ο ΓΑΠ ή Τζέφρυ, φανερώνει τα σχέδια της Ν.Τ.Π. χωρίς κανένα δισταγμό στους αλαλάζοντες από ηδονή αυριανιστές του. Είναι ο φανατικότερος θιασώτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης από τους τοκογλύφους τού Μανχάταν ακολουθούμενος από την « προοδευτική» αριστερά της όπισθεν.)

Μια Κυβέρνηση σε όλο τον πλανήτη, κανένας αντίπαλος, οι Λαοί χωρίς ταυτότητα , φύλο , ιστορία και ετερότητα πολιτισμού , θα είναι δούλοι μιας χρήσεως και τα κέρδη των τραπεζών τους θα κινούνται στον ρυθμό γεωμετρικής προόδου. Δικαιώματα πολιτών θα αφανιστούν από το προσκήνιο , το άτομο θα πάρει τη θέση του προσώπου , το ανθρώπινο ον θα επιστρέψει στο ένστικτο και ο κόσμος θα βυθιστεί στον σκοταδισμό του νέου Μεσαίωνα.

Η μαμή της ιστορίας , όπως λέει ο Μάρξ, είναι η βία. Για να αλλάξει το στάτους είναι αναγκαίος ο πόλεμος , ώστε οι μετά απ’ αυτόν συνθήκες να επιτρέψουν την επιβολή των πιο σκληρών μέτρων για την εδραίωση των σχεδίων τους.
Ο πόλεμος έχει πολλές μορφές διεξαγωγής. Υπάρχει ο συμβατικός , ο υβριδικός και ο βιολογικός.
Τα σχέδιά τους προσπαθεί να τα εμποδίσει η ανερχόμενη καπιταλιστική- κομμουνιστική Κίνα με την επιθετική της οικονομική ανάπτυξη και τον εξοπλισμό της , έχοντας ως υπομόχλια τη Ρωσία του Πούτιν και το Ιράν των μουλάδων.

Διεκδικεί μέρισμα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι , υιοθετώντας το μοντέλο της πολύ- πολικότητας.
Τα κοράκια της Νέας Υόρκης και τα γεράκια της Ουάσιγκτον δεν επιθυμούν συνεταίρους στο απάνθρωπο σχέδιό τους.
Μήπως οι Τράπεζες των Ροτσάϊλντ , Ροκφέλερ, Μόργκαν κ.α. έχουν τεράστια αποθεματικά , τα οποία θα πρέπει τάχιστα να επενδυθούν λόγω της πληθωριστικής ασθένειάς τους και της τοξικότητας; Μήπως, δεν υπάρχει , όμως, χώρος στην διεθνή συγκυρία, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να προβλέψουν μετά την κρίση του 2008, λόγω της σιγουριάς και της αλαζονείας τους;

Μήπως έβγαλαν από το συρτάρι τους τα όπλα του βιολογικού πολέμου και επέλεξαν ένα μεταλλαγμένο ιό , τον διέσπειραν στην Κίνα , στην περιοχή που οι Κινέζοι είχαν τα χημικά και βιολογικά τους κέντρα ; Έτσι ελπίζουν να κτυπήσουν την κινέζικη οικονομία και τους δορυφόρους της ,να την ενοχοποιήσουν , ο ιός να εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη, η προπαγάνδα των ελεγχόμενων Μ.Μ.Ε. με τα εξαπτέρυγά τους να ξεκινήσει να πυροβολεί τον ένοχο, ο κόσμος να πανικοβληθεί με τα χιλιάδες θύματα , να τον κλείσουν στο σπίτι και ο Μεσαίωνας να επανέλθει δριμύτερος.

Ο ιός κτύπησε σκληρά την Βόρεια Ιταλία. Γιατί , άραγε; Μήπως , στην περιοχή του Μπέργκαμο οι Κινέζοι έχουν τα εργοστάσια ένδυσης και υπόδησης και είναι η κύρια πύλη εισόδου των προϊόντων της για την Ευρώπη ;

Με αυτή την κίνηση πέτυχαν πολλά.
1ον: Να έχουν λιγότερα θύματα από τον συμβατικό πόλεμο και έτσι να αποφύγουν την οργή του κόσμου.

2ον: Να κτυπήσουν την Κίνα , να καθυστερήσουν την ανάπτυξή της και να προσπαθήσουν μέσω παγκοσμιοποίησης να εδραιώσουν το μονοπολικό σύστημα των αγορών τους.

3ον: Να διαγράψουν οι Η.Π.Α. τα 31 περίπου τρις δολάρια δημόσιο χρέος τους ( Τα 13 τρις τα χρωστούν στην Κίνα). Να επιτρέψουν και στα κράτη- δορυφόρους τους να πράξουν το ίδιο για να σώσουν τις οικονομίες τους.

4ον: Στις υπόλοιπες κατεστραμμένες χώρες να δανείσουν με νέο σχέδιο Μάρσαλ ή μέσω Δ.Ν.Τ. τα αποθεματικά τους , να σωθούν οι Τράπεζες τους , να υποδουλωθούν οι Λαοί και να κερδοσκοπήσουν με τους τοκογλυφικούς όρους, που θα επιβάλουν στους εξαθλιωμένους του πλανήτη.

5ον: Οι άνθρωποι να χάσουν τα δικαιώματά τους , το κοινωνικό κράτος να εξαφανιστεί και η σκλαβιά ως σύστημα εργασίας να επανέλθει στο προσκήνιο.

Όλα θα κατευθύνονται από το τραπεζικό κέντρο του Μανχάταν, με την πλήρη πολιτική κάλυψη της Ουάσιγκτον και όλες οι χώρες θα είναι αποικίες τους . Η σκέψη θα είναι κατευθυνόμενη, η ετερότητα στον πολιτισμό θα είναι παρελθόν, ο τύπος του ανδρόγυνου θα αντικαταστήσει την διάκριση των φύλων και ο τύπος του λούμπεν μαζάνθρωπου θα είναι στην επικαιρότητα.

Ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση στον παραλογισμό αυτό;

1ον : Ή θα αποδεχτούμε την όλη κατάσταση υποχωρώντας ως ανθρώπινο ον στην εποχή του ενστίκτου και έχομε μια global government, όπως εδώ και πολλά χρόνια προπαγανδίζει ο ΓΑΠ ή Τζέφρυ και οι όμοιοί του.

2ον : Ή οι Λαοί ξεσηκώνονται , όπως οι αγανακτισμένοι πριν λίγα χρόνια με τα μνημόνια, χωρίς όμως προσανατολισμό, πρόγραμμα και ηγέτη , θα εφορμήσουν εναντίον της ολιγαρχίας και γαία πυρί μιχτήτω.

3ον : Ή μια νέα Παρισινή Κομμούνα με διαδόχους του Αμιλκάρε Τσιπριάνι, του Γουσταύου Φλωράνς , του Παύλου Αργυριάδη και της Μαρίας Δαούδογλου, που θα ανατρέψουν τον απάνθρωπο καπιταλισμό και θα εφαρμόσουν την άμεση δημοκρατία και την αυτοδιαχείριση του πλούτου.

4ον : Ή αν η Κίνα του κομμουνιστικού- καπιταλισμού αντέξει στην πίεση αυτή του βιολογικού πολέμου , ανακάμψει γρήγορα και υποχρεώσει τις τραπεζικές αυτές συμμορίες σε άτακτη υποχώρηση, ο καπιταλισμός να επανέλθει στην πολύ -πολικότητα και η ισορροπία τρόμου να διατηρεί τον άνθρωπο σε επίπεδα που να επιτρέπουν την επιβίωσή του.

Όπερ έδει δείξαι ή quod erat demonstrandum, όπως έλεγαν οι Λατίνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *