Έκπληκτος από τις διάφορες θεωρείς που τον συνοδεύουν από την εμφάνιση του νέου ιού στον πλανήτη, δηλώνει σε συνέντευξη του ο συνιδρυτής της Microsoft Bill Gates. Επεσήμανε μάλιστα ότι επιθυμεί να μάθει τι κρύβεται από πίσω από αυτές τις ιστορίες.

Σε συνέντευξή του στο Reuters, ο Γκέιτς είπε ότι τα εκατομμύρια των διαδικτυακών δημοσιεύσεων και των «τρελών θεωριών συνωμοσίας» για αυτόν και για τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα των ΗΠΑ για τις μολυσματικές ασθένειες, Άντονι Φάουτσι, πιθανότατα εμφανίστηκαν λόγω του συνδυασμού μιας τρομακτικής ιογενούς πανδημίας και της αύξησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Με εκπλήσσει πολύ αυτό. Ελπίζω να σταματήσει», τόνισε.

Όπως γράφει το https://www.reuters.com/ «από τότε που ξεκίνησε η πανδημία πριν από ένα χρόνο, εκατομμύρια συνωμοσίες έχουν εξαπλωθεί στο Διαδίκτυο, τροφοδοτώντας παραπληροφόρηση σχετικά με τον κοροναϊό, τις ρίζες του και τα κίνητρα εκείνων που εργάζονται για την καταπολέμησή του.

Περιλαμβάνουν ισχυρισμούς ότι ο Fauci και ο Γκέιτς δημιούργησαν την πανδημία για να δοκιμάσουν και να ελέγξουν τους ανθρώπους, ότι θέλουν να επωφεληθούν από την εξάπλωση του ιού και ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν εμβόλια για την εισαγωγή μικροτσίπ σε ανθρώπους».

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-gates-conspiracies/crazy-and-evil-bill-gates-surprised-by-pandemic-conspiracies-idUSKBN29W0Q3

photo credit: World Economic Forum Bill Gates – World Economic Forum Annual Meeting Davos 2008 via photopin (license)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *