Του Νίκου Πρασσά

– Δεν υπάρχει δίδαγμα εάν δεν (εκ)δικαστεί η πρόθεση (της φύσης).
Δεν υπάρχει πόλεμος εάν δεν βρεθούν οι (ανίεροι) αίτιοι. Δεν υπάρχει γιατρειά σ’ αυτή την ζωή, εάν δεν βρεθεί της θεραπείας. Γι’ αυτό κι ο ξενιστής της σκέψης σού χαρίζει αφειδώς το ψέμα του.
:
Η Αλήθεια δεν γίνεται αληθινή, εάν κοιμάσαι ατομικά στον εφησυχασμό του κατ’ εξακολούθηση δημίου δολοφόνου σου.
Διότι εάν δεν γνωρίζεις γιατί πεθαίνεις, αυτοί θα επενδύουν πάντα στην δική σου άγνοια ως δήθεν προστάτες από τί δήθεν να μην πεθάνεις. Σου φοβίζουν τον (α)θάνατο για ν’ αγαπήσεις την προσωρινότητα της ζωής.
Κι’ αυτό, επειδή η ψυχή πρέπει να περάσει ξανά στο δεύτερο επίπεδο για να παραδοθεί στην βασανιστική ομολογία της αβάσταγης ομηρίας της, να κερδίσει τον θάνατό της ή την ζωή στο σκότος που δήθεν της υπόσχονται, δίχως απόδειξη.

– Η ζωή δεν είναι αυταπόδεικτη;
– Όχι, επειδή στον κόσμο της φλόγας που τώρα βιώνεις, κάνουν τα πάντα να σου την στερήσουν, για να την αποδεχτείς μετέπειτα χωρίς εναλλακτική επιλογή ως πανάκεια στην στέρηση της φαντασίας σου για να μείνεις δήθεν αθάνατος. Εάν γνωρίζεις όμως δεν σ’ αγγίζουν τα δαιμόνια τους, κι ούτε παιδεύεσαι από το ψέμα τους που στο σερβίρουν ως πραγματικότητα για να σου κρύβουν την αλήθεια από παιδί τόσο μεθοδικά επιμελημένα.
Φρόντισε να ερευνάς και μην χαραμίζεσαι στις ώρες της πλύσης εγκεφάλου του καναπέ με τον κάθε αργυρώνητο «ειδικό», που το μοναδικό αντίτιμο της μηνιαίας μισθοδοσίας του είναι να σου συντηρεί το έρεβος της υπακοής και του φόβου

για να μην μπορείς να δραπετεύσεις ούτε από την φάρμα των θρησκευτικών ιδεολογιών τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *