Αναβρασμός επικρατεί στην Ευρώπη (χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ολλανδία), λόγω των περιοριστικών μέτρων που παίρνουν οι κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουν το νέο ιό. Στη Γαλλία αποφασίζουν κατά τα φαινόμενα για τρίτο lockdown, ενώ και στην Ιταλία φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο για πιο σκληρά μέτρα. Στην Ολλανδία τα πράγματα έχουν ξεφύγει αρκετά με αποτέλεσμα να βλέπουμε …οδομαχίες και αμέτρητες συγκρούσεις που φέρνουν καταστροφές και θλίψη. Αλλά και στη Δανία τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα καθώς και εκεί υπάρχουν αρκετοί αγανακτισμένοι οι οποίοι αντιτίθενται στα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται.

Αν θέλουμε να πάρουμε μια γεύση για το πώς είναι το κλίμα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, διαβάστε τι τέλει στο ρεπορτάζ της η dailymail.co.uk:
«Η Αστυνομία στις Κάτω Χώρες προειδοποίησε για «ημέρες ή εβδομάδες αναταραχής» ως αποτέλεσμα νέων μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που επιβλήθηκαν στη χώρα για πρώτη φορά από την κατοχή των Ναζί
Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte προειδοποίησε ότι οι ταραξίες θα αντιμετωπίζονται σαν «εγκληματίες»

Η ΕΕ συνέστησε να σταματήσουν όλα τα απαραίτητα ταξίδια σε δεκάδες περιοχές που θεωρούνται εστίες μόλυνσης της ηπείρου, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στην Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία.
Η Μαδρίτη ανακοίνωσε τη δική της απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς οι αριθμοί υποθέσεων της Ισπανίας εξακολούθησαν να ανεβαίνουν, με τη Βαλένθια να απαγορεύει σε ομάδες άνω των δύο να συναντηθούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *