Πολλά έχουν ακουστεί και άλλα τόσα έχουν γραφτεί για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Καπιτώλιο και που από το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του πλανήτη έχουν «χρεωθεί» στον «κακό, αναρχικό, …βαψομαλιά, αλαζόνα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο Ντόναλντ Τραμπ. Και ήταν τέτοια η ρητορική μίσους από τους «δημοσιογράφους» που παρουσίαζαν τα γεγονότα που είναι να απορεί κανείς για το αν αυτοί οι άνθρωποι υπηρετούν το λειτούργημα που υποτίθεται ότι κάνουν. Αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν είναι αυτό το θέμα μας στο συγκεκριμένο άρθρο. Ας δούμε λίγο τα γεγονότα από μια άλλη οπτική γωνία, διαφορετική από την «πεπατημένη» των ΜΜΕ…

Τα όσα έγιναν μέσα στο Καπιτώλιο, ήταν ένα σχέδιο από το «βαθύ κράτος» προκειμένου να «τσαλακώσει» την εικόνα του Τραμπ. Ήταν μια ακόμα απόπειρα αποδόμησης του (από τις πολλές που έχουν γίνει στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης του) και συγκάλυψης των σοβαρών παρατυπιών που έχουν καταγγελθεί ότι έγιναν σε αυτές τις εκλογές. Μάζεψαν διάφορα αναρχικά στοιχεία, από αυτά που χρησιμοποιούν όταν τα χρειάζονται, τα έριξαν μέσα στο Καπιτώλιο και το …πάρτι μόλις είχε ξεκινήσει. Το ότι όσοι μπήκαν μέσα …βοηθήθηκαν ακόμα και από την αστυνομία είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το video που έχει δει το φως της δημοσιότητας ήδη, είναι άκρως διαφωτιστικό. Ο αστυνομικός, ουσιαστικά οδηγεί τον κόσμο μέσα…

Τι είπε ο Τραμπ που διαφημίστηκε και αυτό τόσο πολύ ως παραδοχή της ήττας. Διαβάστε:
«Παρόλο που διαφωνώ απόλυτα με το αποτέλεσμα των εκλογών και τα γεγονότα με αποδεικνύουν, ωστόσο, θα υπάρξει μια ομαλή μετάβαση στις 20 Ιανουαρίου. Πάντα είπα ότι θα συνεχίζαμε τον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε ότι θα μετρηθούν μόνο οι νόμιμες ψήφοι. Αν και αυτό αντιπροσωπεύει το τέλος της μεγαλύτερης πρώτης θητείας στην ιστορία της προεδρίας, είναι μόνο η αρχή του αγώνα μας για να κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη!».
Δεν ανέφερε καν το όνομα του Τζον Μπάϊντεν και φυσικά δεν είπε ότι θα φύγει από το Λευκό Οίκο. Και το κυριότερο, δεν διευκρίνισε καθόλου το θέμα της «ομαλής μετάβασης». Ομαλή μετάβαση που; Στον Μπάϊντεν; Ή κάπου αλλού. Είναι φανερό πως για μια ακόμα φορά μιλάει αινιγματικά και ο οποιοδήποτε μπορεί να υποθέσει διάφορα.

Για το θέμα αυτό, το https://www.naturalnews.com/ γράφει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Στην πραγματικότητα, η δήλωση του Τραμπ φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να αφοπλίσει όσους ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του βάσει της 25ης τροπολογίας, έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να επεξεργάζεται τη στρατιωτική λύση. Είναι μια λύση μέσω της οποίας επιδιώκει μαζικές συλλήψεις των προδοτών που προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν το εγκληματικό πραξικόπημά τους κατά της Αμερικής.
«Πολλοί προδότες θα συλληφθούν και θα φυλακιστούν τις επόμενες μέρες», έγραψε ο δικηγόρος Lin Wood σε ένα tweet του Parler που εξέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού το Κογκρέσο ολοκλήρωσε την τελική του πράξη προδοσίας της Αμερικής».

Μια σκέψη στο “Μια άλλη ματιά στα γεγονότα της Αμερικής…”
  1. Δεν νομιζω να εγινε ετσι διοτι αν ηταν στημενο απο το βαθυ κρατος,πως ο προεδρος μπορεσε να παρει το λαπτοτ της Πελοζι?Μηπως συμβαινει το αντιθετο τελικα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *