Γράφει ο Γιάννης Πέτρου

Παλιό μεν το γεγονός, αλλά γίνεται όλο και πιο επίκαιρο

Στις 28 Ιουνίου 2016, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, μιλώντας για την μετά το «Brexit» εποχή, δήλωσε μεταξύ άλλων χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο παρερμηνείας :
«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα» … και βέβαια σε διάφορες ιστοσελίδες γράφτηκε ότι ο Juncker «μπερδεύτηκε» ??

Ο καθένας μπορεί να «μεταφράσει» την δήλωση σύμφωνα με την κοσμοθεωρία του, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι ήταν μία απόλυτα ειλικρινής δήλωση, αν και … ελλιπής.
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για τις αναφερόμενες επαφές του, αλλά ο αγαπητός Jean-Claude δεν μας διευκρίνισε … ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ήρθε σε επαφή … γιατί απλά θεωρώ ότι «αυτοί που πρέπει» εκεί έξω, δεν έχουν καμία ανησυχία για την διάλυση της φωλιάς του φιδιού στην γηραιά ήπειρο …

Πέρα απ΄ όλα, όπως είχα γράψει τότε στην «apokalypsis.gr», ήταν μία δήλωση που θα έπρεπε να μας ανοίξει λίγο τo μυαλό … αλλά δεν μας το άνοιξε, γιατί απλά δεν έχουμε μάθει να ακούμε … γιατί «νομικά» είμαστε τυφλοί και κουφοί!

Κυρίες και κύριοι, αυτά που για κάποιους είναι ακραία φαντασία, για κάποιους άλλους … απλά είναι δεδομένα

[Σ.Σ Και βέβαια δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το ότι οι Ευρωβουλευτές που φαίνονται στα πλάνα κατά την ώρα της δήλωσης Juncker, δεν δείχνουν καμία ιδιαίτερη έκπληξη ακούγοντας τα λεγόμενά του)

ufo photo credit
Φωτογραφία από Comfreak από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *