Επειδή πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί σχετικά με το αν αυτοί που δημιούργησαν τα μεγάλα προβλήματα στο Καπιτώλιο ήταν υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, διαβάστε ένα ρεπορτάζ του Αμερικάνικού ειδησεογραφικού site https://www.naturalnews.com/:

«Ένας από τους «υποστηρικτές του Τραμπ» που εντοπίστηκε στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου αποδείχθηκε ότι δεν ήταν στην πραγματικότητα υποστηρικτής του Τραμπ, αλλά μάλλον ριζοσπαστικός ακτιβιστής που ήταν εκεί για να πλαισιώσει τον πρόεδρο και τους υποστηρικτές του. Ο John Sullivan εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία να φοράει καπέλο «Πρόεδρος Τραμπ 2020: Κρατήστε την Αμερική Μεγάλη» στο διάδρομο ενός ξενοδοχείου, το οποίο ήταν η «απόδειξη» για τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης για να τον κηρύξουν υποστηρικτή του Τραμπ. Όπως αποδεικνύεται, ωστόσο, ο Sullivan είναι ο ιδρυτής μιας αριστερής εγχώριας τρομοκρατικής ομάδας γνωστής ως Insurgence USA.

Ο Sullivan επίσης τυχαία ήταν παρών κατά τη στιγμή που ο βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας Ashli Babbit πυροβολήθηκε σε θάνατο από την αστυνομία μέσα στο Καπιτώλιο. Ο Sullivan μαγνητοσκοπούσε μάλιστα τη σκηνή ενώ λίγο πριν την «πολιορκία», τράβηξε τη φωτογραφία του που φοράει το καπέλο Trump μαζί με τη λεζάντα: «counter-intel». Με άλλα λόγια, ο Sullivan παραδέχτηκε πριν από το περιστατικό ότι σχεδίαζε να …γίνει υποστηρικτής του Trump συμμετέχοντας στην ψευδή αφήγηση ότι οι υποστηρικτές του προέδρου διέπραξαν εξέγερση κατά του έθνους μας.

«Ο Sullivan είδε την κυρία να πυροβολήθηκε καθώς ήταν από τις πρώτες που προσπαθούσαν να μπουν στο Καπιτώλιο μέσω μιας πόρτας», έγραψε στο Twitter κάποιος με τον όνομα Μπράιαν Μέρφι, μαζί με ένα κλιπ της εμφάνισης του Sullivan στο CNN.

«Γιατί ο ιδρυτής του Insurgence USA να είναι μέσα στο Καπιτώλιο; Σύμφωνα με τον ιστότοπο Insurgence USA, ο σκοπός της ύπαρξης της ομάδας είναι να καταπολεμήσει την «αστυνομική βιαιότητα». Υπάρχει επίσης για «ενδυνάμωση και [ανύψωση] μαύρων και ιθαγενών φωνών». Αυτό δεν ακούγεται σαν υποστηρικτής του Τραμπ.

Ανόητα, ο Sullivan δεν φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια της εισβολής του στο Καπιτώλιο, κάτι που μάλλον υποτίθεται ότι τον έκανε αυτόματα υποστηρικτή του Trump. Στην πραγματικότητα, είναι αριστερός υποκριτής, βλέποντας πώς η αριστερά λατρεύει την πανίσχυρη μάσκα ενώ υποτιμά όλους όσοι αρνούνται να το φορέσουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *