Αυτό προκύπτει από σχετικές αναφορές που μπορεί να βρει κάποιος στην πλατφόρμα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ

Ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό για τον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) είναι 50 φορές υψηλότερος σε σχέση με τα εμβόλια της εποχικής γρίπης, σύμφωνα με σχετικές αναφορές του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS).

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, με λιγότερες από ένα εκατομμύριο δόσεις στην Αμερική, η πλατφόρμα VAERS των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) έλαβε 307 σχετικές με παρενέργειες αναφορές. Πρόκειται για άτομα που κατέληξαν σε αίθουσες νοσοκομείων για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δεκαεπτά περιπτώσεις αφορούσαν πολύ σοβαρά περιστατικά. Έχουν επίσης αναφερθεί αρκετοί θάνατοι, κάτι που ανησυχεί βαθιά (θυμηθείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

«Το 2019-2020, δόθηκαν περίπου 175 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της γρίπης», έγραψε στο Twitter ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times και ο συγγραφέας Tell Your Children, Alex Berenson και συνεχίζει: ” Αναφέρθηκαν 1220 επισκέψεις στα επείγοντα και 73 συμβάντα απειλητικά για τη ζωή».

Παρά το γεγονός ότι εξέφρασε μερικές επιφυλάξεις για τις διαφορές στους αριθμούς των παρενεργειών σε σχέση με τα εμβόλια της γρίπης ο Berenson συμπεραίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια covid-19 καθώς προκαλούν πολύ περισσότερα προβλήματα. Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο ειδικά από τότε που έγινε γνωστό ότι η Big Pharma δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παρενέργειες ή ακόμα και αν επέλθει θάνατος. Τα άτομα που θα έχουν παρενέργειες είναι ουσιαστικά μόνα τους. “Είναι ένα πειραματικό εμβόλιο, δηλαδή δεν έχει δοκιμαστεί πλήρως,  ακόμη και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του κατασκευαστή και ως εκ τούτου, είναι κάτι που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα”, έγραψε ένας σχολιαστής του Zero Hedge.

πηγή: https://www.naturalnews.com/2021-01-12-adverse-coronavirus-vaccines-50x-higher-flu-shots.html

photo credit: GovPhilMurphy First Lady Tammy Murphy visits the Henry J. Austin Health Center vaccination site in Trenton on January 7, 2020. (Edwin J. Torres for the NJ Governor’s Office). via photopin (license)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *