Ο Καναδάς πέτυχε μεγάλη νίκη κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών και των εκπαιδευτικών. Ειδικότερα, το κόμμα Νew Blue Party, ιδρυτής του οποίου και πολιτικός αρχηγός είναι ο Έλληνας ομογενής Τζιμ Καραχάλιος, κατόρθωσε να επιτύχει την καταψήφιση του νομοσχεδίου 12.

Σύμφωνα με τον pronews.gr, το νομοσχέδιο 12 προβλέπει υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα για τους τομείς της εκπαίδευσης. Αλλά και της υγειονομικής περίθαλψης στο Οντάριο. Το νομοσχέδιο καταψηφίστηκε σε δεύτερη ανάγνωση στο επαρχιακό κοινοβούλιο.

Η Μπελίντα Καραχάλιος, σύζυγος του Έλληνας ομογενή, υπηρετεί ως μέλος του επαρχιακού κοινοβουλίου στην Νομοθετική Συνέλευση του Οντάριο. Παρότι ήταν μοναδική βουλευτής του Νew Blue Party, κατάφερε και έπεισε τους ψηφοφόρους να πιέσουν τους βουλευτές τους για να απορριφθεί το νομοσχέδιο. 

Η Μπελίντα υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο 12 (Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί κορονοϊού στο νόμο για τους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας, 2021) θα συνεχίσει την καταστροφή της οικονομίας από την κυβέρνηση. Και θα επιφέρει περισσότερο διχασμό και δημιουργία φόβου.

Μάλιστα η ίδια έκανε μία ανάρτηση στο Twitter λέγοντας: «Συμμετείχα στην συζήτηση για το νομοσχέδιο 12. Σήμερα το μεσημέρι, το νομοσχέδιο υπέστη ήττα. Ευχαριστώ, και πάλι, όλους όσους επικοινώνησαν με το MPP και ζήτησαν να ψηφίσουν ΟΧΙ»

Δείτε την ανάρτηση

Last night, I participated in debate on Bill 12 – Mandatory COVID-19 Vaccinations in the Education and Healthcare Sectors Act, 2021.

At noon today, the bill was defeated.

Thank you, again, to everyone who contacted their MPP and asked that they vote NO!#NoVaccineMandates pic.twitter.com/XcwxxBYOmF — Belinda Karahalios (@BKarahalios) October 21, 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *