Οργή από μέλη του Κογκρέσου προς το πρόσωπο του Anthony Fauci. Τα μέλη ζητούν απαντήσεις από τον ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, μετά την αποκάλυψη ότι η υπηρεσία του χρηματοδότησε πειράματα που περιλάμβαναν το κόψιμο των φωνητικών χορδών σε κουτάβια! Ούτως ώστε να φιμώσουν τις κραυγές τους.

«Γράφουμε με σοβαρές ανησυχίες στις αναφορές δαπανηρών, σκληρών και περιττών πειραμάτων που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους. Χρήματα που διανεμήθηκαν σε σκύλους που ανατέθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID)». Αυτά ανέφεραν 24 Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί νομοθέτες σε επιστολή τους προς τον Fauci.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιστολή σημειώνεται ότι ως διευθυντής της NIAID, ο Fauci είχε αποσπάσει 1,68 εκατ. δολάρια φορολογουμένων για να χρηματοδοτήσει ιατρικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 44 κουτάβια ράτσας beagle τα έτη 2018 & 2019.

Ένα τιμολόγιο που στάλθηκε στο NIAID περιελάβανε ένα στοιχείο γραμμής για «cordectomy». Πρόκειται για μία διαδικασία κατά την οποία αφαιρούνται οι φωνητικές χορδές του ζώου «για να αποτραπεί το γάβγισμα, το ουρλιαχτό ή το κλάμα», ανέφερε η επιστολή.

Ουσιαστικά μέσα από την επιστολή τους οι 24 Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί νομοθέτες, ζητούν να μάθουν πόσες τέτοιες δοκιμές χρηματοδότησε η NIAID από το 2018. Καθώς και πόσα χρήματα δαπανήθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *