Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προέβη σε ακόμη μία προσπάθεια προκλητικής αντιστροφής της πραγματικότητας . Σε ανάρτησή του στο Facebook καυχιέται και «πανηγυρίζει» για τον διπλασιασμό των εγγραφών στα δημόσια ΙΕΚ φέτος.

Πως φτάσαμε όμως στο σημείο να διπλασιαστούν οι εισαγωγές στα δημόσια ΙΕΚ; Όπως πολύ σωστά επισημαίνει η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελικό κράτος του με «αιχμή του δόρατος» τις φρικτές αλλαγές της Νίκης Κεραμέως «πετσόκοψαν» δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους από τα ΑΕΙ στις φετινές Πανελλαδικές.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δικαιώνεται για τις επιλογές προς την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης! 

Όντως η κυβέρνηση δικαιώνεται για τις επιλογές της. Κάπως έτσι δημιούργησαν (σ.σ. Μητσοτάκης και κυβέρνηση) μία λεγόμενη ταξική Παιδεία σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες, έχοντας αποκλείσει δεκάδες χιλιάδες νεαρά παιδιά από το δικαίωμα στην ανώτατη μόρφωση. Την ίδια στιγμή έχουν δημιουργήσει συνθήκες για ξεκάθαρους ταξικούς διαχωρισμούς και στην αγορά εργασίας κατ’ επέκταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *