Το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο που υπάγεται στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα (11/10) θα αρχίσουν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών. Ωστόσο συμμετοχή στην δραστηριότητα δεν θα μπορούν να έχουν οι ανεμβολίαστοι.  

Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως: «Συμμετοχή στη δραστηριότητα μπορούν να έχουν μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες. Οι οποίοι θα πρέπει κατά την πρώτη προσέλευσή τους να φέρουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ειδάλλως πιστοποιητικό νόσησης σε έγγραφη ή ηλεκτρονική μορφή. Ενώ και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική. Τηρουμένων πάντα όλων των μέτρων προστασίας βάσει των τελευταίων οδηγιών από τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου

«Αγαπητοί/τες φίλοι/ες,
Θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Όσο αφορά τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητές μας.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων μας για τα τμήματα του παραδοσιακού χορού τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας βάσει των τελευταίων οδηγιών από τις αρμόδιες αρχές.

Συμμετοχή στη δραστηριότητα μπορούν να έχουν μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες. Οι οποίοι θα πρέπει κατά την πρώτη προσέλευσή τους να φέρουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε έγγραφη ή ηλεκτρονική μορφή.

Για το τμήμα στο οποίο ανήκετε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το
210 9888031. Ή δια ζώσης στο Πνευματικό Κέντρο της Λητούς 4 την Τετάρτη & Πέμπτη κατά τις ώρες 16:30-22:30 και Παρασκευή κατά τις ώρες 08:30-14:30.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες από την κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, πιστεύουμε πως η ατομική ευθύνη μέσα από τη συλλογικότητα μπορούν να μας προσφέρουν την ευχαρίστηση της αγαπημένης μας δραστηριότητας έστω και υπό προϋποθέσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *