Η Ελληνική Λύση κατονομάζει την Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη για το «κατέβασμα» των λογαριασμών του κόμματος. Δηλαδή της Ελληνικής Λύσης και του Γραφείου Τύπου μετά από την αναστολή λειτουργίας των λογαριασμών του Κυριάκου Βελόπουλου στο Τwitter.

Είχαν προηγηθεί οι αναστολές των προσωπικών λογαριασμών του προέδρου της Ελληνικής λύσης Κυριάκου Βελόπουλου. Αργότερα ακολούθησαν και οι αναστολές των κομματικών λογαριασμών της.

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι: «Η φίμωση του λόγου είναι φασιστική νοοτροπία. Και όποιος έχει τέτοιες νοοτροπίες και προβαίνει σε τέτοιες πράξεις είναι στην καλύτερη περίπτωση αντιδημοκράτης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος όμως παρά τον βρώμικο πόλεμο της ΝΔ θα συνεχίσει να προχωρεί σε αποκαλύψεις».

Είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται σε επίσημη ανακοίνωση ενός κόμματος ότι η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία, βρίσκονται πίσω από τον πόλεμο που δέχονται κόμματα και ΜΜΕ που αντιτίθενται σε αυτήν και την πολιτική της από τα λεγόμενα social media (Twitter, Facebook, Google κλπ.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *