Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

– Το να πιστεύει κανείς ότι η ιατρική βιομηχανία επιθυμεί υγιή πληθυσμό είναι το ίδιο ανόητο με το να πιστεύει κάποιος άλλος ότι η πολεμική βιομηχανία επιθυμεί την ειρήνη.
– Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε το ίδιο μετά το πέρας του απολογισμού των εκάστοτε εκλογών, πώς εάν ήταν να κάνουν κάτι θετικό για τον λαό, δεν θα γινόντουσαν!
– Και πώς μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα αυτά τα παράλογα;
– Λίγο δύσκολο θα έλεγα έως αδύνατον επειδή είναι σύνθετο, αν και είναι τόσο απλό εάν σκεφτείς μόνον διαφορετικά από τον τρόπον που σου έμαθαν!
:
Πρέπει να ξεχωρίσουμε τους καλούς από τους κακούς, τους αφελείς από τους σκεπτόμενους, τους ορθολογιστές από τους λογικούς, τους παραδόπιστους από τους δυνατούς και τους πονηρούς από τους έξυπνους, για να περισσέψουν οι γενναίοι και οι άριστοι.
Μετά θα έπρεπε να εξαφανίσουμε τους κακούς, τους αφελείς, τους ορθολογιστές, τους παραδόπιστους και τους πονηρούς και να τους κάνουμε το εμβόλιο πριν τους φυλακίσουμε.
Αν και αυτοί θα μας εκτελούσαν με την λαιμητόμο, ή με μία σφαίρα στον κρόταφο ή την ιεροτελεστία του αποκεφαλισμού μπροστά στην κάμερα την εποχή των επαναστάσεων, των πολέμων και της τρομοκρατίας που έκαναν για πάρτη τους, ώστε να τους ελέγξουμε και να διορθώσουμε την ζωή των καλών (όμορφων) και αγαθών (ωραίων), όπως αυτοί οι εγκληματίες (κακάσχημοι) το ίδιο έπραξαν για να μας έχουν στο κλουβί για το καλό μας!
Όταν έχεις να κάνεις με το άνομο, το άδικο, το άσχημο, το παράσιτο, τον ξενιστή, το σκότος, το χάος και το Τέρας, για να επανεκκινήσεις ξανά τον κόσμο που σου έκλεψαν με την μαγεία και να μεγαλώσεις τα φυσιολογικά παιδιά σου, πρέπει να τους πολεμήσεις με τους νόμους και τα δίκαια της Φύσης που είναι ο μοναδικός δάσκαλος της Αλήθειας και της Γνώσης, γι’ αυτό και την παραχαράσσουν.
Μόνον τότε θα εξαλείψεις το μυαρό που σου αφαιρεί θετική ενέργεια και σου προσθέτει συνεχώς αρνητικότητα για να γίνεσαι ένα με το άθλιο και το βέβηλο, ώστε να επαναφέρεις τον Νόμο του Θείου και την Ζωή σου στον ορθόδοξο δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *