Να λειτουργήσει με βάση το καλό του τόπου του αλλά και της λογικής καλεί τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη ο επικεφαλής της παράταξης «Ελεύθεροι Ξανά» Φαίδων Βόβολης. Ο ίδιος με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του κ. Καμπουράκη σχετικά με τους εμβολιασμούς, τονίζει τα ακόλουθα:

«Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης για μια ακόμα φορά βρίσκεται προφανώς σε σύγχυση και εκτός πραγματικότητας. Για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να ενισχύσει το αφήγημα της κυβέρνησης περιοριστικών μέτρων και εμβολιασμών. Με πρόσφατη δήλωση του χαρακτηρίζει ως άμεση ανάγκη να μπουν σε προτεραιότητα στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, η Αυτοδιοίκηση και η Δημόσια διοίκηση ώστε να λειτουργούν λέει προς όφελος των πολιτών της χώρας για να μην βρεθεί σε κενό. Δίνει μάλιστα και παράδειγμα τεσσάρων αντιδημάρχων της Ρόδου που έχουν νοσήσει και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Δεν έχει αντιληφθεί άραγε καθόλου ότι η χώρα όχι απλά βρίσκεται στο κενό αλλά κάνει …ελεύθερη πτώση; Δεν το βλέπει από την ίδια την καθημερινότητα; Εκτός αυτού, ποιος του είπε πως οι εμβολιασμένοι δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό;

Ποιος διασφαλίζει ότι ο αντιδήμαρχος που έχει κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορεί να μεταδώσει στον άνθρωπο με τον οποίο θα έρθει σε επαφή; Σταματήστε επιτέλους κ. Καμπουράκη να ακολουθείτε ως τυφλός ακόλουθος του Μαξίμου την γραμμή της κυβέρνησης και κοιτάξτε τι θα κάνετε για να βοηθήστε το νησί της Ρόδου που αποτελεί ναυαρχίδα του τουρισμού της χώρας. Κάντε αυτό που πρέπει με γνώμονα το καλό του τόπου σας και της λογικής και όχι με βάση το τι θα σας κάνει αρεστό στα ανώτερα κυβερνητικά στελέχη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *