Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Το facebook και το διαδίκτυο αντικατέστησε
• Την επικοινωνία με τον εαυτό δίχως τον ίδιο μας τον εαυτό
• Την σκέψη στην επόμενη πράξη μας για να χαλιναγωγείται αναλόγως
• Το προσποιητό χαμόγελο στον καθρέπτη λίγο πριν την έξοδο για το πουθενά
• Τον καναπέ του σπιτιού μπροστά απ’ την οθόνη
με τον καναπέ της συνεύρεσης μπροστά απ’ το κινητό
• Την αυτοσυγκέντρωση της υγιούς μοναξιάς
με την απόλυτη μοναξιά της συνεύρεσης δίχως επικοινωνία
• Τον πλήρη έλεγχο της σκέψης του άλλου μας εαυτού που ποτέ δεν θα γνωρίσουμε

– Υπάρχει τρόπος να λυθούν τα μάγια που μας κρατούν αιχμάλωτους στον λάθος κόσμο που μας είπες, ότι ζούμε; Μπορούμε να ξανακάνουμε την Γη παράδεισο;
– Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση. Και οι δαίμονες που σε σπρώχνουν στο αθέμιτο, το άσχημο, το συμφεροντολογικό και τον ατομικισμό θα εξαφανιστούν αμέσως. Αρκεί να την θελήσεις ο ίδιος ατομικά κι ας χάνεσαι στην συλλογικότητα του «ναι», που σε έπεισαν ότι είναι το σωστό, το δημοκρατικό, αν και εδώ πάλι σε εμπαίζουν επειδή νοθεύουν έστω και την πλειοψηφική σου άποψη υπέρ της μειοψηφίας με χίλιους δυο τρόπους ώστε να χάνεσαι στην είδηση της «νίκης».

Μιας και το ΟΧΙ δεν συμπεριλαμβάνεται ως λύση, αφού θα έπρεπε να είναι προνόμιον ατομικό, και απορρίπτεται ως σφάλμα του λογισμικού του ονείρου που βιώνεις. Αυτή είναι η μοίρα σου στα μάγια που ζεις του κόσμου της αρρώστιας. Να μην αποδέχεσαι την Αλήθεια λόγω έλλειψης της γνώσης που δεν φρόντισες να μάθεις και να την ξεχωρίσεις από την λαθεμένη που σου δίνουν. Και το σπουδαιότερο, όπου συναντάς δύσκολη πρόσβαση σε κάτι επειδή η τρέχουσα πληροφορία είναι η αναγνωρίσιμη, να ξέρεις, και μετά θα το γνωρίσεις, πώς είναι η λαθεμένη.

Μίλησε απ’ ευθείας στον Θεό τον Αληθινό καθημερινά. Θα το καταλάβεις πώς απευθύνεσαι σ’ Αυτόν, όταν του ζητήσεις να σου πάρει τα πρόβλημα, κι όχι να πετύχεις σε κάτι ειδικό, επειδή τότε απεθύνεσαι μόνον στον Σατανά, που σε εμπαίζει με τους δαίμονές του δίνοντάς σου στην αρχή την «επιτυχία», την «δόξα», το «χρήμα», κι αφού σε δέσει για τα καλά με την υποτιθέμενη ευτυχία της αλαζονείας σου, μετά θα σε δέσει στα δικά του άβατα δεσμά, και θα σε εξαφανίσει εάν δεν του κάτσεις. Αλλά κι αυτή ακόμη η κατάσταση λύνεται όταν πέσεις στο πάτωμα και θελήσεις από τον Θεό να σε πάρει κοντά του, αρκεί να το ζητήσεις κι αληθινά να μετανοιώσεις. Η μεγαλοψυχία του καλοκάγαθου καμία σύγκριση δεν έχει με την παγαποντιά τού πονηρού.

Προσευχή, μετάνοια, άρνηση των πάσης φύσεως δαιμονικών σκέψεων που χαλάνε την οικογένειά σου, ή αλλάζουν την γαλήνη σου και την ειρηνική πορεία σου, επειδή οι δαίμονες του Σατανά σε επιτίθενται ποικιλοτρόπως και σε όλα τα επίπεδα, ιδιαιτέρως όταν σε βλέπουν να ρέπεις προς τον δρόμο του υπαρκτού Θεού. Τότε, φωλιάζουν μέσα σου κι από ένα πρόβλημα για να είσαι απασχολημένος με το προσωρινό και το ανούσιο. Πόνο σωματικό ή αρρώστια, θάνατο αγαπημένου προσώπου, μιζέρια κοινωνική, ατυχία σε ό,τι κάνεις κ.ά. Εάν γίνεις γνώστης της αλήθειας του Θεού όμως, ακόμη κι αυτά τα «προβλήματα» για έναν απλό άνθρωπο ή έστω αγράμματο γίνονται μηδαμινά μπροστά στο μεγαλείο που σε προσμένει, επειδή όλα είναι μάγια. Άλλη είναι η πραγματικότητα (ταξίδι) και άλλη η Αλήθεια (προορισμός).

– Πώς μπορούμε να αλλάξουμε την τωρινή κατάσταση που παράλογα βιώνουμε όλοι μας;
– Κράτα γερά, φίλε μου, από σένα εξαρτάται. Μην ενδώσεις. Χάθηκες προτού πεθάνεις βιολογικά. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, επειδή τρεις φορές ψήφισες αυτούς που έλεγαν ότι θα σε σώσουν, αλλά και να ψήφιζες τους άλλους «μικρούς» τα ίδια σκατά είναι, αφού όπως σου είπα και παλαιότερα όλα τα κόμματα του Ξενοβουλίου είναι συγκοινωνούντα δοχεία πληρωμένα και καμωμένα από αυτόν που πλήρωσε για να κάνεις την επανάσταση, και να κερδίσεις την φαινομενική σου ανεξαρτησία. Είναι γραμμένα στην ιστορία, αλλά εσύ διαβάζεις από αυτήν την συμβατική των δήθεν έγκριτων ιστορικών, που επαγγέλλονται την πλάνη, αφού από το ίδιο αφεντικό πληρώνονται, και όσο να σου φαίνεται αστείο, ακόμη κι οι περισσότεροι από αυτούς δεν το γνωρίζουν.
:
Αλλαγή πολιτεύματος άμεσα. Σταματάς τις πληρωμές που τρέφουν το Τέρας που σε κλέβει και σου πίνει το αίμα, και το κυριότερο, δεν κάνεις το εμβόλιο. Ο αθάνατος, ο φωτεινός άνθρωπος δεν φοβάται τον θάνατο, δεν προσκυνά τον Εωσφόρο, και πάνω απ’ όλα πάει γυμνός να πολεμήσει για να τον δει κατάματα. Δεν το κατάλαβες ακόμη ότι σε φίμωσαν και είσαι ένα βήμα πριν την ολότελη σύλληψη και φυλάκιση του πνεύματος και της ψυχής σου δίχως επαναφορά ζωής; Μίλησε, συχνωτίσου με τον κόσμο γύρω σου, ερωτεύσου, δούλεψε το μαγαζί σου, περπάτα ελεύθερος και μην πληρώνεις πρόστιμο ούτε να στέλνεις στους φύλακές σου το SMS. Κυκλοφόρησε ελεύθερα, κάνε την προσευχή σου, μίλησε στον Θεό που δεν βλέπεις μέσα σου, κοινώνησε, δόξασε Αυτόν που σου κλέβουν, πες ΟΧΙ σ’ αυτό που σε φιμώνει. Βγάλε επιτέλους την Μάσκα που σου φόρεσαν, γιόρτασε τις επαιτείους σου και κάνε την (επ)Ανάσταση από μόνος σου πριν φορέσεις τα δεσμά πάλι από μόνος σου!

Φωτογραφία από Jackson David από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *