Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

– Τί επαγγέλλεστε;

– Εγκλωβισμένος επιδοματούχος σε ακούσια αναστολή επαγγέλματος ή μετά συγχωρήσεως ένας αιώνιος «Μαλάκας» που πίστεψε στους κατά συρροήν ακριβοπληρωμένους επαγγελματίες ψεύτες, αντί σε εντεταλμένη αποστολή γενοκτονίας δολοφόνους του. Δηλαδή «Lock down» για πάντα και «click away» μέχρις ότου αντέξει ο κρατικός κορβανάς που μας ταΐζει για να ζούμε σαν άρρωστοι με το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» της αναπηρίας μας, που χρήζει αναπροσαρμογή πλέον δια της «τεχνητής νοημοσύνης».

– Και, μετά, αφού δεν συνεισφέρουμε όλοι από την τσέπη μας για να μοιραζόμαστε από αυτά που πλέον ούτε μας ανήκουν, τί κάνουμε;

–Το Δ΄ Ράιχ της ΕΕ θα πει το «Nein». Το οποίο μέσα από το τηλεκούτι της καθημερινής πλύσης εγκεφάλου λήψης εμβολίου, θα ακουστεί, ότι «Πεθαίνουμε υγιείς με ένα εμβόλιο, να μην μιλάει κανείς»!

– Η ομορφότερη τιμωρία, εάν ξεσηκωθεί ποτέ αυτό το ηλίθιο έθνος, που μόνον κατ’ ευφημισμόν λέγονται Έλληνες, θα ήταν να μην τους κρεμάσει ή να τους λυντσάρει, αλλά να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα όπως αυτοί τον λαό που διοικού(σα)ν. Να τους κάνει το αληθινό εμβόλιο του κοροδοϊού, για να τους βλέπει να αργοπεθαίνουν το πολύ μέσα σε πέντε χρόνια. Αυτό που θα πάθουν όσοι θα το κάνουν ή το έκαναν.

– Έλον Μασκ, λένε, ο πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο! Τί τα κάνει τόσα λεφτά; Εγώ με 1000 ευρώ τον μήνα θα ήμουν υπερευχαριστημένη. Κάθε μέρα θα δόξαζα τον Θεό και θα περνούσα μία χαρά! Έστω και με 500.

– Αυτός είναι το Σύστημα μαζί με τις 300 οικογένειες που διοικούν και πληρώνουν τα κρατικά Ξενοβούλια ανά τον κόσμο, για τα οποία κόπτωνται σήμερα όλα τα ιδεολογικά παρακόμματα να τα περισώσουν ως «δημοκρατικά», αντί φασιστοκουμμουνιστικά καθεστώτα. Θα περνάς καλά, καλή μου φίλη, εάν μπορείς αυτά τα χρήματα να τα βγάζεις με τον ιδρώτα σου δημιουργώντας έργο κι όχι με καθισιό και τεμπελιά.
:
Τότε, όχι μόνον προσφέρεις στον εαυτό σου ένα αξιοπρεπές γεύμα την ημέρα, αλλά και με τους φόρους σου θα συνδράμεις στους συμπολίτες σου. Όχι, αυτούς τους κομπλεξικούς κρατικοδίαιτους τεμπέληδες που πληρώνεις σήμερα για να κάνουν τα όργια των εκβιασμών τους στο επιλεγμένο θήλυ φύλο, γιατί θα βγουν αν λάμψει η Αλήθεια κι ακόμη περισσότερα για τους παιδεραστές, κι όχι όπως λανθασμένα ονομάζουν «παιδόφιλους».

Αλλά για τους ανθρώπους που τα έχουν όντως ανάγκη και ψάχνουν να βρουν ένα ψίχουλο μέσα από τα σκουπίδια της κοινωνίας που έμαθες να ζεις στην βρώμα της και να την ανέχεσαι δίχως να αντιδράς, ούτε και στον θάνατο που σου τον μοιράζουν υγειονομικά και με το γάντι. Γιατί όντως είναι θάνατος αυτό που σου βάζουν μέσα στο κορμί σου! Και για όσους άπιστους που θέλουν «αποδείξεις», κοπιάστε πρώτοι να το κάνετε, μήπως και μας απαλλάξετε από την ανοησία σας. Επειδή όλοι πλέον το φωνάζουν, εκτός από τους ήρωες απλούς γιατρούς της πρώτης γραμμής, ακόμη και οι Νομπελίστες!

Φωτογραφία από David Bruyland από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *