Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

– Έχουνε φέρει την μισή υφήλιο χωρίς χαρτιά στην χώρα μας, και εμείς χρειαζόμαστε χαρτί για να βγούμε από το σπίτι μας. Γιατί άραγε;

– Επειδή εφαρμόζεται η Θεωρία στη πράξη, το (διεθνές) Κεφάλαιο στο (ντόπιο) κεφάλαιο, το Κεφάλι τους στο κεφάλι μας, το Κτήνος στον άνθρωπο, το Άπειρο στο μηδέν –μιας και είναι αδύνατον μαθηματικά να διαιρεθεί το μηδέν, θα πρέπει να διαιρεθεί ψηφιακά στον κόσμο του μάτριξ η (άπειρη) Ψυχή μας από το (φθαρτό και μηδαμινό σε χρόνο) σώμα τους που μας δίνουν.
:
Παράδοση δεν είναι η διατήρηση της στάχτης, αλλά η μεταφορά της φλόγας. Ο Ελληνισμός που ήταν το όχημα της εξόδου από τον κόσμο αυτό πελεκίζεται συνεχώς τα τελευταία 2000 χρόνια του ενιαυτού, ώστε οι αρχές του να εξαφανιστούν ή να μνημονεύονται παθητικά κι αμάσητα από τους ίδιους μεταλλαγμένους Έλληνες, αφού τους γνήσιους τους (εξ)αφάνισαν ποικιλοτρόπως. Τελευταίο προπύργιο και η Ορθοδοξία σε αντιπερισπασμό με το ανύπαρκτο ..δωδεκάθεο, όπως κι όλες οι θρησκείες που έφτιαξαν.

Ο άνθρωπος τρώει για να ζει, αλλά όταν αυτά τα άκαρδα ελληνόφωνα ιδεολογικά/θρησκευτικά κτήνη αντιπρόσωποι και πράκτορές τους, τον καταδικάζουν να ζ(ησ)ει σαν ζώο, για να τρώει το επίδομα και να (φυτο)ζ(ω)ει, τότε το πράγμα αλλάζει και εγείρονται μεγάλες ευθύνες.
Και για όσους ακόμη δεν καταλαβαίνουν ότι ο άνθρωπος έρχεται στον κόσμο ως θεματοφύλακας και ποιητής δημιουργίας, κι αυτοί του αλλάζουν την πορεία παραποιώντας την γνώση της αληθείας για να τον μετατρέψουν σε ένα υποκατάστατο προϊόν φόρου και εξέλιξη δήθεν ζώου με μόνο σκοπό να υπακούει στις προσταγές τους, και να πράττει δίχως συναίσθημα


Ε, τότε στον αγύριστο όλοι εκείνοι που θέλουν την δήθεν δημοκρατία ή την «πόλη κράτος» που δημιουργούν πάλι σήμερα, για να είναι «ίσοι» και «ανώτεροί» του στερώντας τον ακόμη κι από το δικαίωμα να αναπνεύσει όχι ως «ελεύθερος» πολίτης, αλλά ως φυλακισμένος για να παίρνει άδεια εξόδου ή εισόδου με χαρτί φρονημάτων ή εμβολίου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *