Η δικηγόρος Sidney Powell ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία ενός νέα κόμματος στην Αμερική με την ονομασία Restore the Republic PAC.

«Σήμερα είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε τη δημιουργία του PAC για την Επαναφορά της Δημοκρατίας, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη στήριξη υποψηφίων που θα αγωνιστούν έντονα για τα συνταγματικά μας δικαιώματα, την ελευθερία του λόγου και το ιερό δικαίωμα των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών», δήλωσε ο Πάουελ. δήλωση. “Το PAC θα προωθήσει υποψηφίους που αγωνίζονται για την αλήθεια και το κράτος δικαίου, και θα αντιταχθούμε σθεναρά σε κάθε υποψήφιο που απορρίπτει το Σύνταγμα για δικό του βραχυπρόθεσμο ή πολιτικό κέρδος – ανεξάρτητα από το κόμμα της.”

Η δήλωση σημειώνει ότι η προσπάθεια συνιδρύθηκε από τον Mike Lindell, τον διευθύνοντα σύμβουλο του MyPillow και τον Joe Flynn.

“Ο αμερικανικός λαός αξίζει μια φωνή που εκθέτει και απορρίπτει το συμφέρον των πολιτικών κομμάτων, τον έλεγχο των τεχνολογικών γιγάντων και τα ψέματα των ψεύτικων ειδήσεων. Θα είμαστε η φωνή για ειλικρίνεια, ακεραιότητα και επιστροφή στην κυβέρνηση από Εμείς ο λαός “, δήλωσε η Powell.

πηγή:
https://justthenews.com/politics-policy/elections/sidney-powell-announces-restore-republic-pac

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *