Γράφει η Μάντυ Σεβαστού, εκπρόσωπος Τύπου, “Ελεύθεροι Ξανά”


Ένας σύγχρονος πολιτικός ηγέτης, οφείλει να συγχρονίζεται και να ταυτίζεται απόλυτα με τις ανάγκες των πολιτών και το ΕΘΝΙΚΟ μας συμφέρον. Αυτό πρόδηλα δεν έχει γίνει αντιληπτό από τον νυν Πρωθυπουργό, ούτε φυσικά από την επί της ουσίας ανύπαρκτη αντιπολίτευση εντός Βουλής.

Σε ένα παρόν όπου η “θέση” του νυν Πρωθυπουργού ολοένα και αποδυναμώνεται από την πολιτική του στρατηγική και τις κινήσεις των στελεχών του, και όταν επιπροσθέτως ο ίδιος ως “άξιος” εκπρόσωπος της ΝΤΠ έχει επιδείξει τις διεθνιστικές του τάσεις, δεν μπορεί παρά να καταφεύγει σε “πληρωμένες” δημοσκοπήσεις και “επιχορηγήσεις” ελεγχόμενων ΜΜΕ μήπως και κατορθώσει να “κερδίσει” την εύνοια των πολιτών.

Όσα χρήματα όμως και αν “επενδύσει” στα παραπάνω, όσο και αν, ζητώντας από τους πολίτες της χώρας νέα “λαική εντολή” παρουσιάσει την οποιαδήποτε “εικονική πραγματικότητα” όπως η λύση των μαζικών εμβολιασμών, η ΑΛΗΘΕΙΑ παραμένει μία:
-Κατέστρεψαν την Οικονομία
-Φτωχοποίησαν τους Έλληνες
-Δεν αντιμετώπισαν το Μεταναστευτικό (δυνητικά ετοιμάζουν δημιουργία νέας δομής εισόδου στο κέντρο του νησιού μου, της Λέσβου)
-Εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν τιμωρητικές πολιτικές έναντι των πολιτών με πολύ σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης ενώ η θωράκιση του ΕΣΥ είναι ουσιαστικά εικονική
-Δίχασαν την κοινωνία και ταυτόχρονα καλλιεργούν μια νέα που θα περιλαμβάνει πολίτες δύο ταχυτήτων με το κατάπτυστο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Όσο για την εξωτερική Πολιτική…αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο “αγκάθι” στην πολιτική καριέρα του νυν.

Αγαπημένοι μου…

Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως οι συγκεκριμένοι που έλαβαν από τους πολίτες εντολή εκπροσώπησης μας, όχι μόνο ΑΠΕΤΥΧΑΝ στο έργο τους, μα ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. Βασιζόμενοι στον πολιτικό τους οπορτουνισμό και την εξουσιολαγνεία, οδηγούν την χώρα μας και εμάς στα χειρότερα επίπεδα της μεταπολίτευσης.

ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κομματικοί στρατοί και “χρώματα”. ΕΘΝΙΣΜΟΣ έναντι ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ. Γνωρίζουμε άριστα ποιο από τα δύο εκπροσωπούν όλοι τους. Το Ελληνικό μας φρόνημα είναι υψηλό. Αυτή η θέση… ανήκει δικαιωματικά στην ευλογημένη μας χώρα και τα παιδιά μας. ΨΗΛΑ.

Η Ελληνική μας ταυτότητα και οι αξίες μας θα διατηρηθούν. Με ηγέτη της προσπάθειας τον Φαίδωνα Βόβολη, μαχόμαστε με όλη μας τη δύναμη να ΠΡΑΞΟΥΜΕ όσα δεν έπραξαν όλοι μαζί.

Ελεύθεροιξανά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *