Αξιωματούχοι στη Νορβηγία δήλωσαν ότι ερευνούν τους θανάτους περίπου δώδεκα ηλικιωμένων ασθενών που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer / BioNTech και εξετάζουν την προοπτική ότι οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο εμβόλιο «μπορεί να συνέβαλαν σε μοιραία έκβαση σε ορισμένους αδύναμους ασθενείς».

Αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών με θανατηφόρο έκβαση «υποδηλώνουν ότι οι κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια mRNA, όπως ο πυρετός και η ναυτία, μπορεί να συνέβαλαν σε μοιραία έκβαση σε ορισμένους ασθενείς ασθενείς», δήλωσε ο Sigurd Hortemo, επικεφαλής ιατρός της Νορβηγικής Υπηρεσίας Φαρμάκων, στο δήλωση τη Δευτέρα.

Ένας εκπρόσωπος του πρακτορείου είπε στο CBS News ότι «οι ασθενείς πέθαναν από υποκείμενη ασθένεια». Από τις 13 περιπτώσεις που έχουν αναλυθεί μέχρι στιγμής, «είναι άτομα προχωρημένης ηλικίας, είναι αδύναμα και έχουν σοβαρές ασθένειες», δήλωσε η Camilla Stoltenberg, διευθύντρια του Νορβηγικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με το CBS News.

«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κατά μέσο όρο περίπου 45 άτομα πεθαίνουν κάθε μέρα σε γηροκομεία στη Νορβηγία, οπότε δεν θεωρείται ότι αυτό αντιπροσωπεύει υπερβολική θνησιμότητα ή ότι σχετίζονται με τα εμβόλια», είπε. Στην ενημέρωσή του τη Δευτέρα, η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων δήλωσε ότι θα διερευνηθούν όλοι οι θάνατοι που συμβαίνουν εντός ημερών από τον εμβολιασμό.

πηγή:

theepochtimes.com/norway-warns-against-vaccinating-frail-and-terminally-ill-people-after-reported-deaths_3661390.html

Φωτογραφία από DoroT Schenk από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *