Μια απορία έχω. Και παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Η απορία είναι πραγματική και όχι ειρωνική ή σατιρική όπως συνηθίζω.

Έχω το δικαίωμα εγώ μαζί με κάποιους συμπολίτες μου να κάνω εισαγωγή, ν’ αγοράσουμε μόνοι μας ρε παιδί μου, τα φάρμακα που έχουν πάρει έγκριση πάνω από δύο μήνες στις ΗΠΑ και σηκώνουν όρθιο τον κοσμάκη σε ήπια ή σε μεσαίας έντασης νόσηση με ποσοστό 90%; Και αδειάζουν τις ΜΕΘ σε ποσοστό 70%; Το έχω (έχουμε) αυτό το δικαίωμα ή πρέπει να περιμένω αν νοσήσω (χτύπα ξύλο) να καταλήξω σε κανένα νοσοκομείο και να “φύγω” σαν το σκυλί στο αμπέλι από καμιά νοσοκομειακή λοίμωξη;

Πείτε μου σας παρακαλώ. Χίλια (1000) ευρώ κάνει λένε. Αλλά οκ τι να κάνουμε δηλαδή. Μικρά παιδιά έχω. Κάποιος και κάπως πρέπει να τα μεγαλώσει. Να τα πετάξω στον καιάδα θέλετε; Γιατί ακόμα κι αν πίστευα στον εμβολιασμό τους (που όσοι με διαβάζετε γνωρίζετε την άποψη μου) με δηλώσεις δικές τους ούτε ξέρω για πόσο με προστατεύει, ούτε ξέρω αν θα τον μεταδίδω τον “φονικό ιό”, ούτε ξέρω πότε θα εμβολιαστώ, ούτε ξέρω αν κάθε τρεις και λίγο θα χρειάζομαι ξανά να εμβολιάζομαι σαν τα antivirus προγράμματα του ευγονιστή Gates.

photo credit: MN Pollution Control Agency pill-bottle-antibiotics via photopin (license)

photo credit: Asian Development Bank General Photo: Vaccine via photopin (license)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *