Το θέμα της έμμεσης υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού φέρνει και πάλι στο προσκήνιο με νέες δηλώσεις του ο Anthony Fauci. Ο ίδιος τονίζει ότι ο εμβολιασμός ίσως «απαιτηθεί» για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Για να ταξιδέψουμε, να πάνε τα παιδιά στο σχολείο και άλλα. «Όλα είναι πάνω στο τραπέζι» δήλωσε στο Newsweek, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του υπογραμμίζοντας την πιθανότητα να διατεθούν τα «διαβατήρια ανοσίας» που θα έπρεπε να παρουσιαστούν ως αποδεικτικά στοιχεία.

Το https://www.naturalnews.com/ αναφέρει σε ρεπορτάζ του και τα ακόλουθα: «Όταν ο Joe Biden γίνει πρόεδρος, τουλάχιστον στο μυαλό του Fauci, σχεδιάζει να γίνει αυτός ο πλασματικός επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος, οπότε η πιθανότητα αναγκαστικού εμβολιασμού COVID-19 θα ήταν πολύ πιο πιθανή.
«Δεν εξαρτάται από εμένα να αποφασίσω», δήλωσε ο Fauci. «Αλλά αυτά είναι όλα τα πράγματα που θα συζητηθούν [υπό τη διοίκηση του Μπάιντεν]».

Ενώ πράγματα όπως ο εμβολιασμός σχεδόν ποτέ δεν επιβάλλονται ομοσπονδιακά, ο Fauci παραδέχτηκε περαιτέρω, ότι οι εμβολιασμοί, θα μπορούσαν να επιβληθούν σε τοπικό επίπεδο ή από ιδιωτικές εταιρείες, κάτι που συμβαίνει ήδη.
«Δεν είμαι σίγουρος ότι το εμβόλιο COVID θα είναι υποχρεωτικό από την άποψη της κεντρικής κυβέρνησης, όπως οι εντολές της ομοσπονδιακής κυβέρνησης», λέει ο Fauci. “Αλλά θα υπάρχουν μεμονωμένα ιδρύματα που είμαι σίγουρος ότι θα το ζητήσουν”.

Ο Fauci χρησιμοποίησε το παράδειγμα εμβολίων της γρίπης και της ηπατίτιδας Β που έχουν ήδη επιβληθεί σε πολλά νοσοκομεία. Ο Fauci χρησιμοποίησε επίσης τον εαυτό του ως παράδειγμα, ισχυριζόμενος ότι επί του παρόντος δεν του επιτρέπεται να βλέπει ασθενείς εάν δεν εμβολιάζεται ετησίως για τη γρίπη και μία φορά για την ηπατίτιδα Β.

Σε τοπικό επίπεδο, ο Fauci οραματίζεται πόλεις και κωμοπόλεις που υποχρεώνουν τον εμβολιασμό WuFlu ως απαίτηση να διεξάγουν επιχειρήσεις ή να πηγαίνουν στο σχολείο αυτοπροσώπως. Ο Fauci υποθέτει επίσης ότι τα smartphone των ανθρώπων θα χρησιμοποιηθούν για να επαληθεύσουν εάν εμβολιάστηκαν πρόσφατα.

Το Ισραήλ, ήδη σχεδιάζει να απαιτήσει εμβολιασμό COVID-19 για διεθνή ταξίδια. Μια πιθανή διοίκηση του Μπάιντεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο, μετά από σύσταση του Fauci.

Όσον αφορά τις μάσκες, ο Fauci δεν τις βλέπει να απομακρύνονται σύντομα, ακόμη και με ένα εμβόλιο, επειδή το εμβόλιο δεν λειτουργεί στην πραγματικότητα, παραδέχτηκε. Είναι περισσότερο ένα σήμα, ή μια χειρονομία, που στοχεύει στο να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι απλά κάνει κάτι καλό.

πηγή: https://www.naturalnews.com/2021-01-07-fauci-forced-coronavirus-vaccination-on-the-table.html

vaccine photo credit
Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *