Επείγουσα αίτηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ζητώντας την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS-CoV-2, ιδιαίτερα της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641- 42), υπέβαλλαν τον Δεκέμβριο ο πνευμονολόγος Dr. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer και ο Γερμανός, ειδικός πνευμονολόγος και βουλευτής Δρ Wolfgang Wodarg.

Οι Yeadon και Wodarg λένε ότι οι μελέτες θα πρέπει να σταματήσουν, έως ότου υπάρξει μια μελέτη σχεδιασμού που να αντιμετωπίζει μια σειρά από σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια που εκφράζονται από ένα αυξανόμενο σώμα γνωστών επιστημόνων που είναι σκεπτικοί για το πόσο γρήγορα αναπτύσσονται τα εμβόλια.

Από τη μία πλευρά, οι αναφέροντες απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας των PCR τεστ, να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να υπάρχουν αξιόπιστα αποτελέσματα για την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου και του covid19. Βάσει των πολλών διαφορετικών δοκιμών PCR πολύ διαφορετικής ποιότητας, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος από το εμβόλιο μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Οι δυο επιστήμονες, επισημαίνουν επίσης τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί σε προηγούμενες μελέτες και αφορούσαν άλλους κορωνοϊούς.

-Ο σχηματισμός των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων» μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η λεγόμενη ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορωνοϊού σε γάτες, για παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που εμβολιάστηκαν, πέθαναν καλά μετά τη σύλληψη του «άγριου» ιού.

  • Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα κατά των πρωτεϊνών ακίδων του SARS-CoV-2. Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες syncytin-homologous, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της syncytin-homologous, καθώς διαφορετικά η στειρότητα αόριστης διάρκειας θα μπορούσε να εμφανιστεί εμβολιασμένες γυναίκες.
  • Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας – αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.
  • Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των παρενεργειών που θα εμφανιστούν αργότερα. Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτίθονταν σε κίνδυνο αν δινόταν μια επείγουσα έγκριση ενώ θα έπρεπε να ακολουθήσει η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων του εμβολιασμού. Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020.

    Πηγή: https://ippocrateorg.org/en/2020/12/16/ex-pfizer-exec-demands-eu-halt-covid-19-vaccine-studies-over-indefinite-infertility-and-other-health-concerns/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *