Για ηλικίες ως 50 ετών το να κυκλοφορείς στον δρόμο είναι 3 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ από τον αόρατο ιό!

Σε ηλικίες εως τα 50 μέχρι 5/11/2020 είχαμε 22 καταλήξεις ΑΠΟ και ΜΕ (όπως μας έμαθε να υπολογίζουμε ο Σωτήρης) τον ιό σε σύνολο 640 και με την διάμεση ηλικία να είναι τα 79 έτη.

Στην συνέχεια ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να εμφανίζουν τα αναλυτικά στοιχεία ανά ηλικιακή ομάδα (γιατί; δεν βόλευε;) ΑΛΛΑ συνεχίζουν να ανακοινώνουν την διάμεση ηλικία η οποία συνεχίζει να είναι τα 79 έτη…

Οπότε ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΩΣ 50 και σύμφωνα με τα ως τώρα ΔΕΔΟΜΕΝΑ στην Ελλάδα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να κυκλοφορείς στον δρόμο, καθώς λόγο του ιού και για ολόκληρο το 2020 έχουν καταγράψει περίπου 160 καταλήξεις (από και με τον ιό) με το συνολικό αριθμό όλων των ηλικιών να πλησιάζει τις 5.000 άτομα. Από τα τροχαία (για τα έτη ’14-’18) που υπάρχουν διαθέσιμα τα στοιχεία (Ελλάδα!) χάνουμε 450 περίπου άτομα ανα έτος ηλικίας έως 50 ετών.

Ταυτόχρονα τα συνολικά άτομα που έχασαν τη ζωή τους από τροχαία στην χώρα μας το 2019 ήταν περισσότερα από 700 με άλλους τόσους βαριά τραυματίες, ενώ για το 2020 και μέχρι τον Ιούλιο που έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία η κατάσταση είναι στα ίδια επίπεδα (με μια μικρή μείωση μόνο στους τραυματίες).

Αν έκλεισαν μέσα 6.500.000 άτομα (τόσος είναι ο πληθυσμός στην Ελλάδα έως 50 χρονών) επειδή είχανε ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ από 200 καταλήξεις σε αυτές τις ηλικίες, θα έπρεπε εδώ και 10ετίες να έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία για οποιοδήποτε λόγο.

Βέβαια κίνδυνος υπάρχει, από την διαχείριση που έχουν κάνει. Το να χρειαστεί κάποιος να πάει στο νοσοκομείο, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ με την καταστροφή που έχουν κάνει στον τομέα της Υγείας την τελευταία 10ετία, μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο πρόβλημα!

Ταυτόχρονα σε αυτές τις ηλικίες από το 1ο LockDown το 9% (δηλ. με αναγωγή στο σύνολο του πληθυσμού πάνω από 500.000 άτομα) εμφάνισαν το πρώτο τους καταθλιπτικό επεισόδιο, ενώ τα ως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάσταση είναι χειρότερη στο 2ο LockDown.
Μας Έσωσαν, και με ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Αρρώστησαν (κυριολεκτικά!) 500.000 άτομα για να σώσουν τι; Ίσως κάποιες εκατοντάδες; Ίσως δεκάδες;
Μήπως έκαναν κακό; Η έρευνα του ΑΠΘ δείχνει και αυξημένες αυτοκτονικές τάσεις…

Όλα αυτά αφορούν τις ηλικίες ΕΩΣ 50 ετών γιατί τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ διαφορετικά σε μεγαλύτερες ηλικίες και ειδικά άτομα άνω των 80 ετών. Η τακτική που έχει ακολουθηθεί ως τώρα (πονάει κεφάλι – κόψει κεφάλι) πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΑ! και να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με την επικινδυνότητα ανά ηλικία, για την οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλεόν πάρα πολλά ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *