Τους έντονους προβληματισμούς του για του χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολίου αλλά και γενικά των μέτρων της αντιμετώπισης του κορωνοϊού και τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλονται, εξέφρασε δημόσια ο επικεφαλής της “Κίνησης Ελεύθερων Πολιτών – Ελεύθεροι Ξανά”, καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης. Με νέο video που “σήκωσε” σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

-“Ήταν πολύ κακή η εικόνα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ να βγει με τη μάσκα μέσα σε ένα δωμάτιο με τρεις ανθρώπους. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι ένα συμβολικό πρόσωπο για εμάς και δεν μπορεί να εκτίθεται σε αυτά τα σημεία με μάσκες. Είναι μια συγκεκριμένη ίωση και δεν θα πρέπει να τον περιφέρουμε με αυτό τον τρόπο. Όπως επίσης και τον στρατό. Ο στρατός δεν είναι γι’ αυτά τα πράγματα που τον βάζετε. Δεν μπορεί για την ίωση να φυλάει την Ελευσίνα και αύριο τη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρει εμβόλια. Ο στρατός μας είναι για άλλα πράγματα και εσείς δίνεται λάθος συμβολισμούς. Έχετε βάλει στρατό και αστυνομία μέσα στην υπόθεση, πράγμα που πρέπει να άρετε άμεσα”.

-“Ο Υφυπουργός Υγείας ο κ. Κοντοζαμάνης είπε ότι δεν διαλέγουμε εμβόλιο. Θα κάνουμε είπε όπως και στη γριπή. Στη γρίπη όμως είχαμε ένα εμβόλιο και ήταν ιικό. Τώρα έχουμε ένα ιικό και ένα mrna. Είναι διαφορετικού τύπου. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να διαλέξουν. Θα πρέπει να τους φέρετε και τα δυο εμβόλια και να γίνει επιλογή”.

-“Απειλεί ο κ. Χρυσοχοίδης τον κόσμο ότι θα σφραγιστούν περιοχές και σπίτι με σπίτι. Δεν ξέρω κ. Χρυσοοχοϊδη αν νομίζετε ότι είμαστε στο 1967. Είμαστε στο 2020. Τη δικτατορία δεν θα την ξαναπεράσουμε. Αυτό να το γνωρίζετε”.
Δείτε όλη την τοποθέτηση του κ. Βόβολη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *