«Δαίμονες» με έντονα κόκκινα μάτια, σε ένα σκηνικό τρόμου έκαναν την εμφάνιση τους στο ημίχρονο του διάσημου τελικού αγώνα της Αμερικής

Αποκρυφιστικό τελετουργικό θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως αποτέλεσε ένα μεγάλο τμήμα του σόου που έγινε στο ημίχρονο του διάσημου τελικού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Super Bowl. Ο εμπνευστής του σεναρίου είναι δεδομένο ότι έδωσε τροφή για σκέψη και προβληματισμό. Όπως φαίνεται στο video ένας …μπλε δαίμονας (;) με πολύ έντονα κόκκινα μάτια αιωρείται πάνω από την σκηνή με μουσική υπόκρουση πολύ …δυσκολοχώνευτη. Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι …δαίμονες (;) στέκουν δεξιά και αριστερά μέχρι τη στιγμή που η σκηνή χωρίζεται στα δυο και μια έντονη λάμψη σαν λάβα ή φωτιά ξεπετάγεται …καλωσορίζοντας τον τραγουδιστή (the weeknd). Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του τα περίεργα πλάσματα που θυμίζουν «μπλε δαίμονες» παρακολουθούν και συμμετέχουν στον ρυθμό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πρώην αστέρι του NFL Larry Johnson, το σόου στο ημίχρονο ήταν σατανικό! Τόνισε ότι αυτό που προηγήθηκε της εισόδου της εκπομπής ήταν …Βιβλικό και δεν έγινε με καλό τρόπο.

Δείτε το video και βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ SHOW

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *