Θα’ταν απολαυστικά χιουμοριστικό (αν δεν ζούσα μαζί τους στην ίδια κοινωνία) το να παρακολουθώ την μεμψιμοιρία, την γκρίνια ή την αγανάκτηση πολλών εδώ “μέσα” και πολλών εκεί έξω, για την ολοένα και διευρυνόμενη οικονομική καταστροφή που συντελείται μπροστά στα μάτια μας.

Ενώ είναι οι ίδιοι που ουρλιάζανε από τον περασμένο Μάρτη “κλείστε τα όλα, θα πεθάνουμε, πάνω απ’όλα η δημόσια υγεία κτλ κτλ”. Κάποιοι ελάχιστοι από μας από την πρώτη στιγμή είχαμε πάρει χαμπάρι που θα καταλήξουν όλα αυτά. Λοιδορηθήκαμε και λογοκριθήκαμε, βριστήκαμε, μπλοκαριστήκαμε και απαξιωθήκαμε ως ανεύθυνοι, επικίνδυνοι,ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι κτλ κτλ.

Από τους ίδιους αυτούς που τώρα έρχονται και χύνουν τόνους κροκοδείλιων δακρύων για την καθημερινά αυξανόμενη φτώχεια,, ανεργία κτλ αλλά και την …χουντοποίηση των πολιτικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων. Απορώ λίγη ντροπή δεν έχετε? Τουλάχιστον βουλώστε το. Ή ζητήστε συγνώμη που ρίξατε νερό στον μύλο της πιο καταστροφικής κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών σε όλα τα επίπεδα. Το σύνολο των κομμάτων, κοινοβουλευτικών και μη, κράτησαν αυτή την στάση. Εχθροί του λαού αποδεδειγμένα. Αλλά εσείς οι απλοί πολίτες που εξυπηρετήσατε τους άνομους σκοπούς τους? λίγη αυτοκριτική ρε Μπογιόπουλοι…

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *