O κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis προστέθηκε σε αυτούς που επικρίνουν τον ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Antony Fauci για τη χρηματοδότηση σκληρών πειραμάτων σε βάρος σκυλιών. Το χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνο» και «ανήθικο» και ζήτησε από την δικαιοσύνη να επέμβει. «Δεν μπορείτε να έχετε …τρελούς επιστήμονες να παριστάνουν το Θεό!». Μέλη του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα κράτησαν παρόμοια στάση την περασμένη εβδομάδα, απαιτώντας από τον Fauci να εξηγήσει γιατί ανέθεσε τέτοιες δοκιμές. «Πρόκειται για καταδικαστέα κατάχρηση των κεφαλαίων των φορολογουμένων», ανέφεραν οι εκπρόσωποι σε επιστολή τους προς τον Fauci.

Η έρευνα ήρθε στο φως για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν μια ομάδα φυλάκων έλαβε κυβερνητικά έγγραφα σχετικά με το πρόγραμμα. Η ομάδα υποστήριξε λεπτομέρειες όπως το ότι οι ερευνητές νάρκωναν και έκλειναν τα κεφάλια τους σε κλουβιά με πλέγμα ώστε οι πεινασμένες αμμόμυγες να τα μολύνουν με παράσιτα που προκαλούν ασθένειες καταβροχθίζοντας τα πρόσωπά τους.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα αμερικανικά φορολογικά δολάρια θα πήγαιναν για να μεταχειριστούν αυτά τα σκυλιά με τέτοιο τρόπο. Πιστεύω ότι ο Fauci πρέπει να λογοδοτήσει», είπε ο DeSantis. «Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι γραφειοκράτες, δεν μπορούν απλώς να τρελαίνονται και να κάνουν ό,τι στο διάολο θέλουν με τα φορολογικά μας δολάρια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *