Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, εξέφρασε την επιφυλακτικότητά της για τις ελευθερίες για τους εμβολιασμένους στην διασκέδαση. Παράλληλα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι τυχόν συνέπειες θα εμφανιστούν σε περίπου 15 ημέρες.

Τι υπογράμμισε για τις παρελάσεις η Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε πως «χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς». Ενώ για τις παρελάσεις εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα πρέπει να γίνει μόνο στρατιωτική σε κόκκινες περιοχές. Και όλοι να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Στην μαθητική είπε «όχι». 

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Θεσσαλονίκη

Η κ. Παγώνη, ειδικά για τη Θεσσαλονίκη έκρουσε καμπανάκι κινδύνου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η διαφορά των κρουσμάτων κορονοϊού είναι πολύ κοντά στον αριθμό της Αθήνας. Ταυτόχρονα, προέβη σε έκκληση στους πολίτες να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους. Ιδιαίτερα για τους κατοίκους στη Βόρεια Ελλάδα που σε ορισμένες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50%.

«Μετά από 19 μήνες δεν έχουν πειστεί να κάνουν το εμβόλιο; Κάπου όλοι πρέπει να προβληματιστούμε. Ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Τι είπε για όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν

Εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους μη εμβολιασμένους, οι οποίοι δεν θέλουν να προβούν σε εμβολιασμό. Μάλιστα, η κ. Παγώνη είπε πως με ορισμένους έχει συνομιλήσει μέσω email. Η απάντηση που έλαβε ήταν πως «δεν υπάρχει περίπτωση να εμβολιαστούν με τίποτα».

«Δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Ασχολούμαστε με αυτούς που φοβούνται», τόνισε και απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να μην φοβηθούν τις επιπλοκές και να σκεφτούν τι επιπλοκές προκαλεί η ίδια η νόσος.

Τέλος, υπενθύμισε ότι οι εμβολιασμένοι ακόμη και εάν είναι συμπτωματικοί ή νοσήσουν, απλά θα εμφανίσουν ελαφρά συμπτώματα. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να εισαχθούν σε μονάδα, τελείωσε.

Δείτε το βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *