Στη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην ομώνυμη Διεθνής Έκθεση κατέφτασε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. H άφιξη του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ισχυρότατων αστυνομικών δυνάμεων. 

Ειδικότερα, με τον φόβο για επεισόδια να κυριαρχεί, η Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε «φρούριο». Συνολικά περίπου 5.500 αστυνομικοί, θα αναπτυχθούν σε κομβικά σημεία της πόλης. Ουσιαστικά θα αναλάβουν την περιφρούρηση της 85ης ΔΕΘ και την αποφυγή επεισοδίων. Ένα μικρό τμήμα των αστυνομικών δυνάμεων θα αποχωρήσει μετά την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την προσεχή Κυριακή. Σε κανονικούς ρυθμούς η πόλη θα ξαναμπεί μετά τις 17 Σεπτεμβρίου οπότε και θα ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση.

Όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην ΔΕΘ, θα συναντηθεί με διοικούντες του εκθεσιακού φορέα. Αυτό θα συμβεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα προβεί στην καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της 85ης διοργάνωσης, που είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Απόψε στις 20:00 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». «Θα ακούσετε ενδιαφέρονται πράγματα», τόνισε o Κ. Μητσοτάκης.

Ο αριθμός των παρισταμένων θα είναι περιορισμένος (υπολογίζεται η παρουσία όχι άνω των 600 ατόμων). Τέλος, την Κυριακή στις 13:00 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *