Κάτι σαν …θανατική ποινή θα έλεγε κανείς πως είναι για αυτούς που θα αρνηθούν να κάνον το εμβόλιο στο Ισραήλ. Η κυβέρνηση της χώρας έχει καταστήσει κατ’ ουσία υποχρεωτικό τον εμβολιασμό υποσχόμενη στους κατοίκους μια «νέα φυσιολογική ζωή!».
Η Ilana Rachel Daniel δραστηριοποιείται στην Ιερουσαλήμ ως σύμβουλος υγείας και υπεύθυνος επικοινωνίας για ένα νέο πολιτικό κόμμα (Rappeh) το οποίο αντιτίθεται έντονα στα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ.
«Όταν δεν παίρνετε το εμβόλιο, η ζωή σας έχει τελειώσει», προειδοποιεί η Ilana Rachel σε ένα βίντεο σχετικά με το τι συμβαίνει στους Αγίους Τόπους. «Δεν υπάρχει είσοδος σε εμπορικά κέντρα. Όχι άλλες επισκέψεις στο θέατρο. Παιδιά περίπου 16 ετών που δεν έλαβαν το εμβόλιο δεν επιτρέπεται να κάνουν τις εξετάσεις τους. Διαμαρτυρόμενα κόμματα στο Κνεσέτ σιωπούν και απειλούνται από τον στρατό».
Η Rachel συνεχίζει να εξηγεί ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακάλεσε την ιατρική άδεια ενός αντιπάλου ηγέτη του κόμματος επειδή μίλησε κατά παράβαση της εντολής του εμβολίου, αποκαλώντας το «ιατρικό απαρτχάιντ».

photo credit: RG in TLV via photopin (license)

Μια σκέψη στο “Δύσκολα τα πράγματα στο Ισραήλ για όσους δεν εμβολιάζονται!”
  1. Οι… “οπαδοί” της νούμερο 1 “περιούσιας” λατρείας (η Νο.2, αυτή για τους… “πολλούς”, είναι το ισλαμ….) ,του άρχοντα του σκότους (=καμπαλιστικός ιουδαϊσμος) γεύονται πρώτοι κα κακλύτεροι τα… “καλά” της ψευτο-πανδημίας = ΣΑΤΑΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

    Τελικά η Θεία πρόνοια και δικαιοσύνη ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ “εν ουρανώ”,αλλά και… ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *