Άλλη μια δημόσια τοποθέτηση μέσω ανάρτησης του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις τραγικές συνέπειες του lockdown έκανε κ καθηγητής φαδμακολιγιας Δημήτρης Κούβελας. Διαβαστε:

“Θα πρέπει να ομολογήσω ότι ο κ. Χασαπόπουλος και η κ. Βούλγαρη είναι οι μόνοι δημοσιογράφοι που με καλούν πλέον σε μεγάλα κανάλια.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων δεν μπορεί να ακούσει τι λέγεται και δεν έχει την απαραίτητη υπομονή να καταλάβει. Συχνά, η αλήθεια δεν βρίσκεται στη μέση. Συχνά κάποιος έχει δίκαιο.
Στην προκειμένη περίπτωση και από τη στιγμή που επαναλαμβάνεται το ίδιο φαινόμενο, σημαίνει ότι η αρχική συνταγή είναι λάθος. Το να κάνεις ακριβώς το ίδιο και να περιμένεις διαφορετική έκβαση είναι ανόητο. Το να λες ότι αν δεν το έκανες ίδιο θα ήταν χειρότερα είναι ανόητο και ατεκμηρίωτο. Το να το κάνεις όπως οι άλλοι, με διαφορετικό σύστημα υγείας και όντας πτωχευμένος, είναι βλακώδες.
Το να πιστεύεις ότι έχεις εμβόλια, τα οποία: 1. Δεν υπάρχουν σε επάρκεια, 2. Δεν μειώνουν τη μετάδοση, 3 ισως δεν μειώνουν τη νόσηση και 4. Ίσως μειώνουν τη θνητότητα, αλλά δεν λήγει το lockdown, τις αποστάσεις, τα προστατευτικά, σημαίνει, ότι αυτό που έχεις δεν είναι εμβόλιο, με την έννοια που έχουμε μάθει, είναι γελοίο.
Από την άλλη, δεν χρησιμοποιούνται τα φαρμακευτικά αντισώματα που έχουν ήδη αδειοδοτηθεί, και από τον ΕΜΑ, και ήδη έχει προμηθευτεί όλη η Ευρώπη, συνεχίζει να μην γίνεται κουβέντα για ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ και στελέχωση Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, βοήθεια στο σπίτι κλπ, συνεχίζει η μη αποζημίωση των διαγνωστικών τεστ από τον ΕΟΠΥΥ κλπ, ενώ εντείνεται η τρομολαγνεία και η αστυνόμευση σε Οργουελικά επίπεδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, όχι μόνο για την αποφυγή μιας νόσου. Η κατάσταση, λόγω πολιτικής διαχείρισης, είναι πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *