Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

– Έχετε βάλει στην χώρα μας την μισή υφήλιο χωρίς χαρτιά και ζητάτε από εμένα χαρτί για να βγω από το σπίτι μου;
– Δεν απευθύνεσαι στο δικό σου κράτος, φίλε μου, αλλά στο καθεστώς της Παγκοσμιοποίησης, και της οποίας θεματοφύλακας είναι η Κίνα, το βαθύ κράτος του Κομμουνισμού, γι’ αυτό να προσέχεις πώς μιλάς. Υπάρχουν και συνέπειες!
:
Η εποχή που απειλείται η ύπαρξη του λογικού όντος και συνάμα ακροβατεί, ώστε να αλλάξει το χθες και να αντικαταστήσει τον σκεπτόμενο πολιτισμένο Άνθρωπο με τον απολίτιστο (υπ)άνθρωπ(ακ)ο των οδηγιών και των καθοδηγήσεων των αντικοινωνικών ντιρεκτίβων του μέλλοντος δίχως μέλλον.

Εάν δεν αντέξει η υγιής μειοψηφία των αληθινών Ελλήνων που κατέχουν την γνώση και την αλήθεια του προορισμού έξω από τον κόσμο της φυλακής τού συνεχώς μεταβλητού λαβύρινθου, και δεν εισακουστεί, τότε θα σβήσει από τα συνθήματα των εύπιστων παρατηρητών των δελτίων ειδήσεων του κοροδοϊού κι αποδεχόντων το «νέο» ως ένδυμα της σωτηρίας δίχως μέγεθος, κατά την προκρούστεια «λογική» της ισότητας μέσω της φτώχειας, αντί της εξελικτικής ατομικής προόδου.

Και πλήρως θα (εξ)αφανιστεί ο Ανθρώπινος Πολιτισμός από τον τόπο των ιδρυτών της σε όλη την Υφήλιο. Το μεγαλύτερο πλήγμα μετά την (επαν)εύρεση της ατομικής βόμβας που προηγουμένως στοίχισε στην εξαφάνιση του πέμπτου πολιτισμού, της οποίας η απειλή δεν είναι από τον «κακό» που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, αλλά η χρήση της ως απειλή από τον Κακό που θέλει να κρατεί σε αιώνια αιχμαλωσία την ανεξαρτησία του ανθρώπου, και εν γένει την Ελευθερία της Ανθρωπότητας.

Εύχομαι και πιστεύω ότι ο παρών πολιτισμός που είναι ακόμη στην εφηβεία του θα αντισταθεί μέχρι να ορθοποδήσει στην σκιά της φλόγας που βιώνει ο σημερινής μορφής εποπτευόμενος από τα δαιμονικά ρυπαρά γένη «άνθρωπος», και να μην τερματιστεί τόσο βιαίως από τον Σατανισμό που υφέρπει των θρησκευτικών και ιδεολογικών του άτοπων κι ουτοπιστικών αδιεξόδων του.

Ειδεμή, θα αντικατασταθεί μέσω της διαδικασίας της υλιστικής του ανακύκλωσης σε ρομπότ τυφλών οδηγιών εκτέλεσης άνευ πληρωμής έργου, για να μην λάμψει μέσω της πνευματικής του και μόνον υπέρβασης για την δημιουργική του προσφορά προς στην υπέρτατη αλλαγή και βελτίωση του Κόσμου.

Image by Bela Geletneky from Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *