Του Κωνσταντίνου Βρουλλη

Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι, έχουμε προγραμματιστεί να δεχτούμε το ιατρικό σύστημα ως “επιλογή” μας όσον αφορά την υγειονομική περίθαλψη.

Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αποσπάσματα που διαφημίζουν και απεικονίζουν τους γιατρούς ως τους μόνους ανθρώπους που είναι σε θέση να καταλάβουν τα θέματα υγείας στα οποία είναι επιρρεπείς οι άνθρωποι.

Δεν ξέρω πότε οι άνθρωποι θα ξυπνήσουν με το γεγονός ότι ένας γιατρός έχει εκπαιδευτεί μόνο για να καταστείλει τα συμπτώματα με επικίνδυνα φαρμακευτικά φάρμακα ή για να κόψει το σύμπτωμα με χειρουργική επέμβαση. Και οι δύο μέθοδοι συνοδεύονται από μια μακρά λίστα πιθανών επιπλοκών.

Ένας γιατρός δεν είναι εκπαιδευμένος να αναζητά τη βασική αιτία, να την αφαιρεί και να περιμένει να συμβεί επούλωση. Οι γιατροί εξακολουθούν να συλλέγουν χρήματα για θεραπείες για τον καρκίνο, είναι ανίκανοι όταν πρόκειται για γνώση της επούλωσης του ανθρώπινου σώματος. Επικεντρώνονται σε εξετάσεις αίματος και σαρώσεις όταν κανείς τους δεν θα αποκαλύψει τι είναι ακριβώς μπροστά τους .

Δεν ήταν συνηθισμένο όταν ήμουν παιδί να βλέπω το γιατρό για κάθε μικρό πρόβλημα υγείας, αλλά καθώς περνούσαν τα χρόνια, οι άνθρωποι έγιναν πιο εξαρτημένοι και συνηθισμένοι σε “τακτικές επισκέψεις γιατρών”, ακόμη και πηγαίνοντας σε αυτούς για πυρετό, κρύο ή γρίπη! ! (Η γρίπη δεν προκαλείται από ιό. Δεν είναι μια «ασθένεια». Αυτό που ονομάζεται «γρίπη» είναι μια συλλογή συμπτωμάτων που αντιπροσωπεύουν τις προσπάθειες του σώματος να αποβάλει τις τοξίνες, να επισκευάσει τις βλάβες και να αποκαταστήσει την υγεία)

Ο Γιατρός TRALL αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι κάποτε ανάρρωσαν από κοινή ασθένεια από μόνοι τους όταν δεν υπήρχε γιατρός για να δουν στην πόλη.

Μόλις ο γιατρός ήταν στην πόλη, οι άνθρωποι άρχισαν να πεθαίνουν από κοινές ασθένειες – αλλά σχεδόν κανείς δεν συνειδητοποίησε επειδή υπάρχει πάντα “εύλογη άρνηση” όσον αφορά την ιατρική αμέλεια … Δεν θα μπορούσε να είναι η “θεραπεία” που τον σκότωσε, έπρεπε να είναι η ασθένεια, όπως είπε ο γιατρός!

Image by PublicDomainPictures from Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *