Αίσθηση και πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η επιλογή της Κύπρου να εκπροσωπηθεί στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με ένα τραγούδι που αποτελεί ύμνο στον σατανά, ανοιχτά μάλιστα χωρίς υπονοούμενα. Είναι έν α τραγούδι που ο τίτλος του είναι ο «ο διάβολος» και που οι στίχοι του μεταξύ άλλων αναφέρουν «έδωσα την καρδιά μου στο διάβολο, την έδωσα την έδωσα …, μου λέει (ο διάβολος) είμαι ο άγγελός του, είμαι ο άγγελός του…, αγαπώ τον διάβολο».

Τα εξωφρενικά αυτά πράγματα αποτελούν έναν απόλυτα …ξεπεσμό της κοινωνίας μας και φυσικά του απαράδεκτου όπως έχει καταντήσει διαγωνισμού που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δεν πρεσβεύει καμία αξία και καμία παράδοση της εκάστοτε χώρας που συμμετέχει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο avvaz έχει «ανέβει» ήδη ψήφισμα που ζητάει την ακύρωση του τραγουδιού και μπορείτε να το δείτε εδώ:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/organization_akyrosi_symmetohis_tragoydioy_el_diaplo_stin_eurovision/?fbclid=IwAR3l_xHSYoPoyQo0XVxfD4bT4GRuQLGEMDFgNm2OHzLL9JploRDpZIEWyhE

Και εδώ μπορείτε να δείτε τη μετάφραση του τραγουδιού:

https://lyricstranslate.com/en/el-diablo-o-diavolos.html?fbclid=IwAR0RNuDgt4WoxMu_afDDTCs8_DagXmeTbEhe99Wx5m-iprKtsRt-UZMPhTs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *