Οι υγειονομικές αρχές στην Αγγλία ανακοίνωσαν ότι δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα κρούσμα γρίπης φέτος. Επίσης η γρίπη είναι σχεδόν ανύπαρκτη στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, ενώ και η καναδική κυβέρνηση σταμάτησε να αναφέρει κρούσματα γρίπης το 2019, όταν εμφανίστηκε ο νέος ιός. Γιατί; Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου κρούσματα γρίπης στη Γη σήμερα:

Τον περασμένο μήνα, ο κορυφαίος επιδημιολόγος Knut Wittkowski ισχυρίστηκε ότι, «η γρίπη έχει μετονομαστεί σε μεγάλο βαθμό COVID-19». Σύμφωνα με το CDC, το αθροιστικό θετικό ποσοστό δοκιμής γρίπης από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως την εβδομάδα της 19ης Δεκεμβρίου ήταν μόλις 0,2%, σε σύγκριση με 8,7% από ένα χρόνο πριν. Σύμφωνα με τον Wittkowski, πρώην επικεφαλής της βιοστατιστικής, της επιδημιολογίας και του ερευνητικού σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Rockefeller, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές λοιμώξεις της γρίπης χαρακτηρίζονται εσφαλμένα ως περιπτώσεις κοροναϊών.

Οι αριθμοί που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο του περασμένου έτους από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου έδειξαν επίσης ότι υπήρξαν τρεις φορές περισσότεροι θάνατοι από γρίπη και πνευμονία από τον κορανοϊό. «Ο αριθμός των θανάτων από γρίπη και πνευμονία – σε περισσότερους από 32.000 – είναι τρεις φορές υψηλότερος από τον συνολικό αριθμό θανάτων κοροναϊών φέτος», ανέφερε το BBC.

Πηγή: humansarefree.com

Φωτογραφία από Masum Ali από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *