Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Joe Biden, Antoni Fauci έχει γίνει ουσιαστικά η …αιχμή του δόρατος για πολιτικές που έχουν να κάνουν με τα, τα lockdown, τη χρήση μάσκας, την υποχρεωτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό και άλλο. Αν κοιτάξουμε όμως στο παρελθόν, δεν φαίνεται να ήταν υπέρμαχος όλων αυτών μέτρων πάντα.

Το 2014, ο Fauci κατηγόρησε τον τότε κυβερνήτη του New Jersey Chris Christie για την επιβολή υποχρεωτικών καραντίνων εναντίον εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που είχαν ταξιδέψει στην Αφρική για να περάσουν παρατεταμένα χρονικά διαστήματα γύρω από άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό του Έμπολα. «Ως επιστήμονας και ως άτομο υγείας, αν μου ζητούσαν δεν θα το συνιστούσα», είχε δήλωσει ο Fauci για την καραντίνα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη Martha Raddatz της ABC.

Ο Fauci είχε υποστηρίξει επίσης: «Εκτιμούμε τους φόβους του αμερικανικού λαού, αλλά δεν θέλετε να έχετε μια πολιτική που θα είχε αρνητικές και ανεπιθύμητες συνέπειες… Αν βάλετε όλους σε ένα καλάθι, ακόμη και σε ανθρώπους που σαφώς δεν αποτελούν απειλή, τότε έχουμε το πρόβλημα του αντικινήτρου των ανθρώπων που χρειαζόμαστε. ” Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο NBC το 2014, ο Fauci είπε ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι «πρέπει να αντιμετωπίζουν τους επιστρέφοντες με σεβασμό» επειδή «είναι πραγματικά ήρωες».

Ο Fauci είχε συναντηθεί τότε με μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο που προσβλήθηκε από τον ιό του Έμπολα αλλά ο ίδιος δεν έκρινε σωστό να μπει σε καραντίνα, συνεχίζοντας μάλιστα το επόμενο διάστημα να εμφανίζεται και σε πρωϊνές εκπομπές σύμφωνα με την Wall Street Journal .

πηγή: infowars.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *