«Εκείνο που δεν έχουμε καταλάβει είναι αυτό που διακηρύσσουν τα καθοδηγητικά κέντρα με κάθε ευκαιρία. Ότι τα περιοριστικά μέτρα ένα πρόσχημα για να επιβληθεί ένα αυταρχικό καθεστώς σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο δεν πρόκειται να πάψει να υφίσταται πριν ολοκληρωθεί η εφαρμογή του great reset, της μεγάλης επανεκκίνησης!». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κλεάνθη Γρίβα και ειπώθηκαν μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του ert open 106.7.

Ακούστε στο πιο κάτω αρχείο όλη την τοποθέτηση του:

2 σχόλια στο “«Θέλουν Παγκόσμια κατοχή μέσω του Great Reset!»”
  1. Ακριβώς, έτσι είναι. Αλλά μην τα βάζεις με τις μάζες, δεν έχουν συνείδηση.
    Πάνε με αυτόματο πιλότο και μόνο υγεία θέλουν. Είναι βολεμένοι, έχουν μάσα, σπίτι και παιδιά, τι τους νοιάζει τι παίζεται και πώς/που θα βρουν φως και δρόμο καλύτερο.
    Στους νεότερους ελπίζω να κανουν αυτά που λες

  2. “υπάρχουν φωνές που αντιστέκονται, ψάχνουν,ερυενούν, διαβάζουν,αμφισβητούν….”
    Δυστυχώς όμως, αυτές οι φωνές είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ μπροστά στις ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΥΤΩΝ που ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΡΕΥΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, παρα μόνον κατεβάζουν “ΑΜΑΣΙΤΗ” ΟΛΗ την καθεστωτική τρομο-προπαγάνδα και καταντούν ένα μάτσο ΥΣΤΕΡΙΚΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΚΑ, ΘΑΝΑΤΟΦΟΒΙΚΑ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ, που προτιμούν να “ξορκιζουν το κακό”, στρουθοκαμηλίζοντας μέσα στον “βολεμένο” μικρόκοσμό τους, πιστευοντας (ΑΚΟΜΑ…) ότι με… “ΥΠΟΜΟΝΗ” (και ΜΠΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ…), “κάποτε,όλο αυτό, θα… τελειώσει”….
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΙΖΟΥΝ”,οι μάσκες, τα sms, η απαγορευση κυκλοφορίας, το ΑΦΟΡΗΤΟ καθεστώς ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ με το οποίο τους “ταϊζουν” ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ…
    Ίσως γιατί,όντας ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ, ΝΕΚΡΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΝΕΚΡΟΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΑ, ΟΛΑ αυτά…απλά… “ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ”….
    Όπως θα έκανε κάθε καλό υπάκουο ζόμπι…
    Καλως ήρθαμε στην “νεα κανονικότητα” των “ζωντανων νεκρών”, υπακουων, χεσμενων καταναλωτών λοιπόν…
    Αναμένοντας το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “GREAT RESET” ,που μόνον ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΞ’ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ μπορεί να δώσει!
    ΑΜΗΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *