Σπάζοντας τη σιωπή ενός μηνός την Τετάρτη, ο Πρόεδρος Τραμπ εμφανίστηκε σε διάφορα καλωδιακά κανάλια ειδήσεων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει με μια πιθανή έναρξη της δικής του πλατφόρμας κοινωνικών μέσων. Παράλληλα εμφανιζόμενος στο Newsmax κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν για ψέματα σχετικά με τη διάθεση των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

«Είδα ότι είπε ότι δεν υπήρχε εμβόλιο πριν αναλάβει το αξίωμα και όμως ο ίδιος το έκανε πριν αρχίσει να εργάζεται», είπε ο Τραμπ. «Οπότε είτε δεν λέει την αλήθεια είτε ψυχικά έχει πρόβλημα. Το ένα ή το άλλο », πρόσθεσε. «Θα μπορούσε να αστειεύεται; Διότι, ειλικρινά, αυτή ήταν μια πολύ χαζή δήλωση », σκέφτηκε ο Τραμπ.

Ο Μπάιντεν παραδέχτηκε την Τρίτη το βράδυ ότι ξυπνά κάθε μέρα και ρωτάει που είναι, από τότε που μετακόμισε στον Λευκό Οίκο. Αλλού κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Τραμπ παραδέχτηκε ότι του λείπει να είναι ο Πρόεδρος, λέγοντας «όλα συνέβαιναν υπέροχα… Είναι πολύ κακό». Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή, απάντησε «δεν θα το πω ακόμα, αλλά έχουμε τεράστια υποστήριξη. Είναι πολύ νωρίς για να πω… αλλά βλέπω πολλές υπέροχες δημοσκοπήσεις εκεί έξω», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα κοινωνικά μέσα, ο Τραμπ τόνισε ότι «δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Twitter», προσθέτοντας: «Κατανοώ ότι γίνεται πολύ βαρετό και εκατομμύρια φεύγουν».

Ο Τραμπ είπε ότι η ομάδα του εξετάζει διαφορετικές επιλογές για την επιστροφή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και «διαπραγματεύεται με έναν αριθμό ανθρώπων», αλλά δήλωσε επίσης ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα. «Εξετάζουμε πολλά διαφορετικά πράγματα», είπε.

πηγή: infowars.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *