Ένα …περίεργο video δημοσίευσε στο κανάλι του ο ερευνητής και συγγραφέας Mark Carlotto. Ο ίδιος κάνει λόγο για πολύ μεγάλα αγνώστου προέλευσης αντικείμενα τα οποία πετούν γύρω από τη γη. Τα αντικείμενα ανεβαίνουν πάνω από το άκρο του φεγγαριού, πετούν πάνω από την σεληνιακή επιφάνεια και εξαφανίζονται στη σκιά του φεγγαριού. Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν Γάλλο-Καναδά ερασιτέχνη αστρονόμο με το όνομα Jean-Michel Tenac χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο.

Σύμφωνα με τον Carlotto, ο οποίος δημοσίευσε μια εργασία χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά για την ανάλυση των αντικειμένων:
“Τα αντικείμενα εκτιμάται ότι έχουν μήκος μεταξύ 5 και 15 μιλίων και πλάτους περίπου 1 έως 3 μιλίων, και φαίνεται να κινούνται σε ταχύτητες άνω των 30 μιλίων / δευτερόλεπτο / μεταξύ 5 και 10 μιλίων πάνω από την σεληνιακή επιφάνεια.” Ο Carlotto σημειώνει ότι, “Αυτό που είναι άμεσα εμφανές είναι ότι τα αντικείμενα στο βίντεο είναι μεγάλα και αρκετά κοντά στο φεγγάρι για να μπορούν να ρίξουν αισθητές σκιές.”

Καταλήγει δηλώνοντας:
«Τελικά, είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι αυτό (ή οποιοδήποτε άλλο) βίντεο αυτής της φύσης είναι αυθεντικό. Ωστόσο, εάν αυτά τα αντικείμενα είναι πραγματικά, έχουν μήκος μεταξύ 5 και 15 μιλίων και πλάτους περίπου 1 έως 3 μιλίων, και φαίνεται να κινούνται σε ταχύτητες άνω των 30 μιλίων / δευτερόλεπτο. μεταξύ 5 και 10 μιλίων πάνω από τη σεληνιακή επιφάνεια».

πηγή: humansarefree.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *