Η «Ατζέντα ID2020» είναι η νέα εφαρμογή που προσπαθεί να προωθήσει η Γερμανική κυβέρνηση στη χώρα, αφού πάρει την έγκριση και από το Γερμανική Ομοσπονδιακό Συμβούλιο. Τι σημαίνει όμως «ατζέντα ID2020»; Είναι ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα συλλογής δεδομένων των πολιτών, το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε κυβερνητικές υπηρεσίες, αστυνομικές και άλλες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο έχει τη δυνατότητα να «φακελώνει» 200 διαφορετικές πληροφορίες (και όσο περνάει ο χρόνος θα γίνονται και περισσότερες) οι οποίες έχουν να κάνουν με τραπεζικούς λογαριασμούς, συνήθειες αγορών, αρχεία υγείας και εμβολιασμών, πολιτικές επιλογές και (γιατί όχι;) και επιθυμίες ερωτικών γνωριμιών.

Αυτή η ηλεκτρονική βάση δεδομένων σχεδιάστηκε από ανθρώπους της «παγκόσμιας ελίτ» και υποστηρίζεται από μεγάλα οικονομικά φόρα αλλά και από τους οραματιστές της παγκοσμιοποίησης όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς. Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν αυτή την …πολύ ιδιαίτερη ηλεκτρονική εφαρμογή με τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται όπως είναι το 5G που έρχεται αλλά και το 6G που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του αργότερα. Και κάνουν τη συγκεκριμένη σύνδεση διότι θεωρούν πως με κάποιο τρόπο, κάποια στιγμή στο μέλλον (μάλλον κοντινό), θα μπορεί αυτή η τεχνολογία να …εμφυτευτεί μέσα στον άνθρωπο (!) προκειμένου στη συνέχεια να είναι ανιχνεύσιμη από υπολογιστές, ηλεκτρονικά σκάνερς, αλγόριθμους κτλ, κτλ.

Εκτός από τη Γερμανία, η συγκεκριμένη «ατζέντα ID2020», φαίνεται να απασχολεί και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες ήδη έχουν προεργασία για να την προωθήσουν. Το συγκεκριμένο «έργο» είναι κάτι που αναπτύσσεται εδώ και χρόνια και απλά οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, το έχουν βάλει στο τελικό στάδιο της υλοποίησης του. Και φυσικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την …matrix κοινωνία που επιθυμούν να μπούμε.

Το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Φοβάμαι» που λέει μεταξύ άλλων πως «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα, χωρίς εμένα», ίσως να ταιριάζει «γάντι» στο να χαρακτηρίσει την τωρινή πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Και ο Θεός βοηθός…

Φωτογραφία από PixxlTeufel από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *