Το καράβι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια πάνω στα βράχια. Είναι πλέον ολοφάνερο. Όπου καράβι βάλτε τη λέξη Ελλάδα. Δυστυχώς η εντελώς λανθασμένη πολιτική της κυβέρνησης, σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έχει ήδη δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία και από εδώ και πέρα όσο συνεχίζεται και δεν υπάρχει καμία αναδίπλωση, είναι ικανή να ισοπεδώσει τα πάντα. Θα έλεγε κανείς πως ο πρωθυπουργός είναι πολιτικά πολύ …λίγος για να μπορέσει να κάνει ένα βήμα πίσω γιατί φοβάται να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος. Έκανε λάθος που άκουσε αυτούς που ακούει μέχρι τώρα προκειμένου να μας βγάλει από την κρίση. Εκτός και αν δεν έχει καθόλου μυαλό να αναρωτηθεί, “μα καλά τι κάνω;”.

Μετά την Πάρνηθα, ακολούθησε η Ικαρία, μετά τα εκατομμύρια εμβόλια που θα ερχόντουσαν (τα οποία τελικά δεν ήρθαν), …ήρθε η μάσκα που θα έβγαινε μετά το εμβόλιο υποτίθεται (όχι απλά δεν βγαίνει αλλά συζητάνε για …διπλή). Και εν συνεχεία είχαμε και το μητρώο εμβολιασμού το οποίο είναι φανερό πως δεν πείθει όλους τους Ευρωπαίους αλλά ο ίδιος επιμένει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Έχει φαγωθεί …να το περάσει. Με κάθε κόστος. Αλλά οι ίδιες οι εξελίξεις τον αναιρούν. Ακόμα και τα τεράστια ζητήματα βιοηθικής να ξεπερνούσαμε αλλά και το ότι καμία ιατρική πράξη δεν μπορεί να περιέχει υποχρεωτικότητες (έμμεσες ή άμεσες), πως θα ισχύσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, όταν τα εμβόλια δεν επαρκούν έτσι και αλλιώς για να εμβολιάσουν τον πληθυσμό; Και όταν θα χρειαστεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να “μαζευτούν” όλες αυτές οι δόσεις; Ο Μητσοτάκης πηγαίνει από το ένα λάθος στο άλλο και οι συνέπειες είναι πλέον φανερές στην Ελληνική κοινωνία.

Οι δημοσκοπήσεις οι οποίες τα δείχνουν όλα ρόδινα για τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση, δεν μπορούν να πείσουν ούτε …τα ίδια τα στελέχη του κόμματος. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σώσουν την παρτίδα γιατί η οργή του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το μόνο που θα μπορούσε να μετριάσει την εικόνα της κυβέρνησης ήταν να βγει με ειλικρίνεια ο πρωθυπουργός να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από το Ελληνικό λαό και να παραδεχθεί ότι η πολιτική που ακολουθήθηκε ήταν λάθος. Να κάνει αναδίπλωση και να σκεφθεί έστω την ύστατη στιγμή, το μέλλον αυτού του τόπου που οδηγείται στην καταστροφή και στον μαρασμό. Αλλά ειλικρινά, πόσοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Ο πολιτικός του εγωϊσμός είναι τόσο μεγάλος που δεν του επιτρέπει να δει δεξιά και αριστερά. Και το κακό είναι ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα μας πάρει στο γκρεμό μαζί του. Ναι άλλα εμείς και τα παιδιά μας τι φταίνε άραγε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *