Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Όταν ένας επιτυχημένος δικηγόρος του Βόλου απ’ όπου προέρχομαι ρώτησε τον γιό του επίσης δικηγόρο στην πρώτη του επιτυχημένη δίκη, ποιος ήταν ο πελάτης του, εκείνος του απήντησε πώς «ήταν ο γνωστός μας τάδε». Κι ο πατέρας του άναυδος του φώναξε, «Τί έκανες, βρε μαλάκα; Εγώ, μ’ εκείνη την υπόθεση τόσα χρόνια σε πήγα στα καλύτερα σχολεία, σε έστειλα στα ακριβότερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, και σ’ αγόρασα το σπίτι. Και εσύ πήγες να την κλείσεις;»

– Η υπόθεση της Ελλάδος δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ, εάν δεν την κλείσει ο λαός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού πληρώνει και πληρώνει και χαΐρ και προκοπή δεν βλέπει ούτε με την λεγόμενη «δημοκρατία», που έχει αποκτήσει ρίζες καθεστώτος και έγινε καρκίνωμα για τους Έλληνες!

– Όχι άλλο lock down στην οικονομία.

– Το κάνουν για να τελειώνουν με τους Έλληνες όσο γρηγορότερα γίνεται. Πρέπει να βολέψουν και τους (Πακιστανούς) μετανάστες που είναι οι θεματοφύλακες του ισλάμ στον τόπο μας, αφού οι Τούρκοι δεν είναι πολλοί, ώστε να επικυρωθεί και με επισημότητα η επέτειος των 200 χρόνων συνεχιζόμενης σκλαβιάς της χώρας. Ήδη το πρόγραμμα χρηματοδότησης μέχρι το 2040 έχει ξεκινήσει, αφού η χώρα πλέον δεν παράγει, ώστε να μην είναι αυτάρκης και ανακάμψει, αλλά να επιδοτείται, για να βρίσκεται εξαρτημένη και αιχμάλωτη στα αφεντικά των ιδεολογικών κομμάτων του Ξενοβουλίου της.
:

Για όσους γνωρίζουν την Ιστορία η επανάσταση έγινε από τις μασονικές στοές των ευκατάστατων οικογενειών, που ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους κατά τόπους βολεμένους από το δουλικό καθεστώς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κοτζαμπάσηδες. Ώστε να διαλυθούν οι αυτοκράτορ(ι)ες την εποχή εκείνη και να αναλάβει τα ηνία ο κοινοβουλευτισμός της λεγόμενης σήμερα παγκοσμιοποίησης. Γι’ αυτό και γράφτηκε στα χαρτιά της Φιλικής Εταιρείας το 1811 πριν να γίνει καν η «επανάσταση» για το νέο κράτος της Ελλάδος, το αντίστοιχο που έγινε και με την Τουρκία του Κεμάλ (1911). Η διάλυση της Αυστροουγγαρίας άρχισε επίσης να παίρνει την μορφή της την ίδια εποχή.

Τα κορόϊδα (ο λαός) που έχυσαν το αίμα τους για να κάνει την δουλειά του το Σύστημα ξεχάστηκαν σήμερα από την «ελληνική» μόνον στο όνομα «πολιτεία», η οποία θα αλλάξει και «σημαία», και θα αφαιρέσει τον «Ύμνον εις την Ελευθερίαν», επειδή κρύβει κωδικοποιημένες αλήθειες για την σκοτεινή πλευρά του Συστήματος που διοικεί άνομα, βίαια και απάνθρωπα τα κράτη εις το όνομα της «δημοκρατίας». Η οποία στην ουσία θα έπρεπε να (ανα)γράφεται «δειμοκρατία» ή «δημιοκρατία», αφού διοικεί δια της Τρομοκρατίας και Απολυταρχίας τον όλο και εξαφανισμένο ελληνικό λαό. Ας μην ξεχνάμε τέλος ότι επί Τουρκοκρατίας όλοι οι ηγεμόνες των περιοχών της χερσονήσου του Αίμου όσο και οι ασκούντες πολιτικήν στο Φανάρι του Σουλτάνου ήταν Έλληνες.

Η Ελλάς έπρεπε να δημιουργηθεί όμως για να χαθεί ο Ελληνισμός, η πολιτική υπεροχή της και να διασπαστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ο πληθυσμός της, να αλλοιωθεί η αρχική έννοια τής Ορθοδοξίας που ένωνε τον κοινό σκοπό των υπηκόων ιθαγενών της μαζί με την αρχαιοελληνική κουλτούρα. Η οποία επίσης δεύτερη αλλοιώθηκε κατά την διάρκεια του Βυζαντικού κράτους με την θεοποίηση των 12 Θεών του Ολύμπου, οι οποίοι καμία σχέση δεν είχαν με την Ελλάδα, επειδή την είχαν μπαϊράκι τους (νεφελίμ εξ άλλου) και ενίοτε καταφέρονταν εναντίον των Ελλήνων, για όσους πάλι διάβασαν «απηγορευμένη» Ιστορία (Τιτανομαχίες κλπ.). Γνωστή η δολοφονία του υιού του Απόλλωνος Ασκληπιού από τον Δία, επειδή έδωσε γνώση στους ανθρώπους, όπως και η τιμωρία του Προμηθέα στον Καύκασο.

Έτσι στο νέο σχηματιζόμενο κρατίδιο πουλήθηκαν τα αρχαία επί «προοδευτικών» κυβερνήσεων Ελ. Βενιζέλου μέσω Ελβετίας (τα λάφυρα/εμπορεύματα φορτώνονταν από το λιμάνι της Ραφήνας) όσο και να χτυπηθούν τα τελευταία προπύργια του Ελληνισμού της Ιωνίας και της Αιγύπτου. Να χαθεί πρόσφατα και η Κύπρος με την χούντα του Ιωαννίδη και την χούντα του Γκιζίκη που παρέδωσε στον πράκτορα της λευκής αδελφότητος του βουλγαροεβραίου Καρά Αμάν Αλή εκ Παρισίων. Και του οποίου η πρώτη επίσκεψη σε ξένο κράτος ως πρωθυπουργός ήταν στην νέα πρωτεύουσα του Πακιστάν στο Ισλαμαμπάντ του «φίλου» Μπούτο κι όχι στην Κύπρο, που δεν πήγε ποτέ. Γνωστό τοις πάσι δε είναι και η ανάπτυξη ιατρών, ιατρικού υλικού και σκηνών στα Άδανα που ήλθαν από το Πακιστάν για να προετοιμαστούν για τυχόν τραυματίες στον πόλεμο της Κύπρου, την απόβαση των οποίων έκαναν τα πακιστανικά πληρώματα.

Όπως και σήμερα τα τουρκικά αεροπλάνα πετάνε με πακιστανικά πληρώματα. Και επίσης να προσθέσω πώς ενώ οι Έλληνες στρατιώτες αφημένοι στο έλεος του θεού εκεί, χωρίς καν κάποιος να τιμωρηθεί για το έγκλημα αυτό, όταν ρωτούσαν τους προϊστάμενους στο Ελληνικό Πεντάγωνο, «οι Τούρκοι κάνουν απόβαση, τί να κάνουμε;», εκείνοι είχαν διαταγές από τους Προδότες στρατηγούς Γαλατσάνο και Μπονάνο που δεν τιμωρηθηκαν (λόγω θάψιμου του Φακέλλου της Κύπρου) να τους λένε, ότι «μιά απλή άσκηση κάνουν οι Τούρκοι, και δεν χρειάζεται να τους πυροβολείτε»!


και η «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» να πωληθεί κάτω απ’ το τραπέζι στον νέο διοικητή της Αν. Μεσογείου του μεγάλου κράτους της Σιών, όπως γινόμαστε μάρτυρες σήμερα προϊδεασμένοι και ανίδεοι του τί συμβαίνει γύρω μας. Αφού η δημοκρατία, ενώ πασχίζει να μας σώσει από την «νέα ίωση» του κινεζοϊού με τις κινέζικες μάσκες που πωλούνται διεθνώς, για το καλό της κινεζικής οικονομίας, όσο και δια ενός αγνώστου αποτελέσματος μακροχρόνια για τις ανθρώπινες ζωές εμβολίου. Μέσω της αστυνομοκρατούμενης κοινωνίας της «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» να καταφέρεται με λυσσαλέο μίσος κτυπώντας τους απλούς ταλαίπωρους πολίτες εφαρμόζοντας βία, γκλοπς και καπνογόνα ανοίγοντας από την μία, άκουσον άκουσον, μύτες και κεφάλια, για να τους ..σώσει, λέει, τις ζωές τους από τον κοροδοϊό.

– Προτροπή δια της βίας σημαίνει βοσκή ζώων που καταλήγουν στα σφαγεία. Ξέφραγο αμπέλι σύνορα σημαίνει παράδοση άνευ όρων στον εχθρό. Παράδοση κλειδιών επιχειρήσεων σημαίνει τέλος οικονομίας. Τέλος της ΕΛΛΑΣ Α.Ε.». Και 500.000 θάνατοι βρεφών ετησίως δια των εκτρώσεων σημαίνει πανδημία ανθελληνική. Για ποια πανδημία του κοροδοϊού μας μιλάνε τότε;

– Τώρα, φίλε μου κτίζεται η «νέα Ελάς», δίχως Ελλάς και δίχως Έλληνες, που τους μετέτρεψαν σε Μαλλάκες πλύσης εγκεφάλου του καναπέ για να μην αντιδρούν. Αυτό σημαίνει Κομμουνιστική Παγκοσμιοποίηση. Στρατευμένοι Εργάτες δίχως πληρωμή, μιλιά και δικαιώματα, παρά μόνον εκτελεστικές υποχρεώσεις, για τις οποίες και θα εκτελεστούν εάν τύχει και έχουν αντίθετη γνώμη.

Φωτογραφία από /?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3063756">Manfred Richter από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *