Του Κωνσταντίνου Βρουλλη

Το μοντέλο εδάφους (Terrain Model Refutes Germ Theory) αναγνωρίζει πρώτα από όλα ότι τα μικρόβια είναι ανακυκλωτές της φύσης, αναλύοντας τα νεκρά κύτταρα σε χρησιμοποιήσιμη ενέργεια προς όφελος όλης της ζωής.
Τα μικρόβια δεν προκαλούν ασθένειες.

Τα μικρόβια επαληθεύονται επιστημονικά και τεκμηριώνονται. Βακτήρια, μύκητες, μαγιά και μούχλα είναι πραγματικοί οργανισμοί.
Αυτοί οι οργανισμοί είναι παντού στη φύση μετατρέποντας κάθε είδους θάνατο και τοξικά απόβλητα πίσω στη ζωή και χρησιμοποιήσιμη ενέργεια.
Τα μικρόβια είναι παντού, μέσα και πάνω στο σώμα μας, βοηθώντας μας σε ατελείωτες σωματικές διεργασίες από την πέψη μέχρι τη θρεπτική σύνθεση και αποτοξίνωση.

Τα μικρόβια δεν προκαλούν ασθένεια ή βλάβη οποιουδήποτε είδους.
Δεν υπάρχουν κακά βακτήρια, αρπακτικά μικρόβια ή “παράσιτα”.
Το πεπτικό μας σύστημα δεν χρειάζεται βοήθεια για την εξισορρόπηση των βακτηρίων του. Υγεία μέσα στην υγεία χωρίς. Σκουπίδια στα σκουπίδια έξω. Οτιδήποτε τροφοδοτείτε το σύστημά σας υπάρχει έτοιμο και πρόθυμο κάθε είδους μικρόβιο να το διαλύσει. Τα μικρόβια είναι αντιδραστικά στις αποφάσεις μας και δεν ζητούν τίποτα σε αντάλλαγμα ούτε αναζητούν ενεργά το δικο τους παρασιτικό περιβάλλον μέσα σας.
Η φύση λειτουργεί μέσω της συμβίωσης και της συνέργειας, όχι του πολέμου.

Επιπλέον, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένας ιός.
Ο ιός είναι ένα φανταστικό στοιχείο που δημιουργήθηκε από το μυαλό των ανθρώπων που προσπαθούν να τοποθετήσουν την ευθύνη για την ασθένεια και την ασθένεια σε κάτι που δεν μπορεί να δει πλήρως με οποιοδήποτε μέσο, γονιδιωμένες (χωρίς φαντασιώσεις κατασκευής μοντέλων υπολογιστών) ή τεκμηριωμένη επίθεση ή μεταγραφή τίποτα.

Ο ιός είναι μια φαντασίωση που βασίζεται σε διάφορα θραύσματα γενετικών αποβλήτων που υπάρχουν σε κάθε ζωντανό πράγμα (συμπεριλαμβανομένων των φυτών) ανά πάσα στιγμή χωρίς εξαίρεση.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένας ιογενής διαλύτης ή ένα καθαριστικό.
Οι ιοί δεν υπάρχουν όπως εξηγείται από οποιοδήποτε μοντέλο της υγείας.
Πώς μπορεί μια ασθένεια να είναι μια ασθένεια όταν κάθε σύμπτωμα είναι ένα θεραπευτικό σύμπτωμα;

Εάν κάθε σύμπτωμα είναι ένα σύμπτωμα αποβολής, όπου ο μηχανισμός αποκαθαρισμού του σώματος ,αποβάλει τα απόβλητα και τις τοξίνες από το σώμα, τότε μπορεί να είναι μια ασθένεια;

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *