Το μεγάλο πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην …επόμενη ημέρα, δεν είναι τόσο ο κορωνοϊός. Είναι ξεκάθαρα η νέα …όψη που θα έχει ο κόσμος. Και τι θέλω να πω. Αυτή τη στιγμή όσοι μπορούν να καταλάβουν κάτι τις παραπάνω και διαβάζουν πίσω …από τις γραμμές, το λεγόμενο «σύστημα» έχει καταφέρει να «στρατολογήσει» τους «υποστηρικτές» του, τα γρανάζια του που λέμε, για να μπορεί να έχει μέλλον και να συνεχίσει να δουλεύει για να υλοποιεί κάθε φορά τους σκοτεινούς του σκοπούς. Τα γρανάζια αυτά είμαστε εμείς. Όχι όλοι βέβαια αλλά μια σημαντική μερίδα κόσμου.

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που με αφορμή τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε έχουν καταφέρει να βγάλουν τα …απωθημένα τους. Για δείτε λίγο στην καθημερινότητα σας. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλοι έχουμε ορισμένους …στραβούς ανάμεσα μας. Αυτούς που πάντα σου λένε να μην τους πλησιάζεις και να είσαι στα δυο μέτρα όταν μιλάς για να μην τους κολλήσεις, αυτούς που σε στραβοκοιτάζουν όταν περπατάς μόνος σου στο δρόμο χωρίς μάσκα, αυτούς που είναι μόνοι τους μέσα στο αυτοκίνητο αλλά φοράνε μάσκα, αυτούς που σε χαρακτηρίζουν αναρχικό, ανεύθυνο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο επειδή εκφράζεις προβληματισμούς για το εμβόλιο νέας τεχνολογίας και πάει λέγοντας.

Είναι οι άνθρωποι που κρύβουν έναν …ναζισμό μέσα τους. Τον έκρυβαν πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια αλλά τώρα το ίδιο το σύστημα τους έδωσε την ευκαιρία να τον βγάλουν προς τα έξω. Είναι η επόμενη «στρατιά» που θέλει να κυριαρχήσει στον πλανήτη και να υπηρετήσει απόλυτα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία στην εποχή μας κορυφώνει τον «πόλεμο» της για να κυριαρχήσει. Και χρησιμοποιεί πολλά μέσα αλλά κυρίως τους ίδιους τους ανθρώπους. Χωρίς εμάς, δεν μπορεί να πετύχει απολύτως τίποτα. Ή μάλλον για να το κάνω πιο ξεκάθαρο, χωρίς εμάς είναι το απόλυτο μηδέν, το τίποτα.

Εμείς είμαστε αυτοί που καθορίζουμε τις τύχες μας και πάντα εμείς (δηλαδή ο άνθρωπος) είμαστε αυτοί που παίρνουμε αποφάσεις για το περιβάλλον στο οποίο θέλει να ζήσει. Ίσως είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό από ορισμένους αλλά αν μπουν στην διαδικασία να κάνουν μια μικρή έρευνα, είναι δεδομένο ότι θα δουν πολλές αλήθειες να ξεδιπλώνονται μπροστά τους. Αυτά τα ολίγα, δεν θα ήθελα να κουράσω με πιο βαθιές αναλύσεις. Εδώ είμαστε εξάλλου για να τα λέμε μέσα από το eleftheripena σε καθημερινή βάση…

Φωτογραφία από Dimitris Vetsikas από το Pixabay

Φωτογραφία από Arek Socha από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *