Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Πιστεύω ότι το σύστημα θα χάσει από Θεϊκή παρέμβαση, εμείς απλά κοιμόμαστε όρθιοι! Εκείνοι δουλεύουν 50 χρόνια πριν κι εμείς μέσα σε λίγους μήνες προσπαθούμε να καταλάβουμε τί παίζει.

– Το σύστημα δουλεύει πολλά–πολλά χιλιάδες χρόνια, και είναι έτσι οργανωμένο ώστε διαθέτει την «επιστήμη» και την «θρησκεία» για να τις ελέγχει. Αφού τις διέσπασε προηγουμένως για να μην υπάρχει καθόλου αποτέλεσμα στο αντικείμενό τους. Έτσι ώστε να μη χάσει ποτέ, αφού αυτά που μας δίνουν με δόσεις, πριν χιλιάδες χρόνια ήταν ελεύθερη –όχι ρυπογόνος στο περιβάλλον με καλώδια ή καρκινογόνες επιδράσεις στους οργανισμούς, και κατά πολύ ανώτερη σε τεχνολογία. Προσωπικά γνωρίζω για περίπου 40 χιλιάδες χρόνια ιστορίας, αλλά υπάρχει πολλή περισσότερη.

Το θέμα δεν είναι να αποστηθίζεις τα γεγονότα, επειδή κωδικοποίησα τα συμβάντα και τα αίτια. Συγκρίνοντάς τα παρατήρησα ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κι αυτό επειδή οι κινήσεις τακτικής του Συστήματος είναι ακριβώς οι ίδιες σε κάθε τους πράξη πριν έναν πόλεμο ή μετά από ένα «τυχαίο» συμβάν. Εξ άλλου οι ιστορίες των παλαιών πολιτισμών, έστω κι αν τις κουτσούρεψαν αναφέρονται στην κοινή αρχή του κόσμου αυτού εδώ όσο και στους αρχικούς πολέμους μεταξύ των πρωταγωνιστών για να επικυριαρχήσουν οι συνασπισμοί τους. Με νικητή τον Εωσφόρο πάντα, επειδή η τακτική του επικρατεί στον δικό του ανεικονικό κόσμο διδάσκοντας στους πιστούς του να πράττουν ακριβώς τα αντίθετα από τις γνωστές 10 εντολές της «αγ. γραφής». Ίσως γι’ αυτό κι ο κόσμος ξεγελιέται συνέχεια. Αν και θα έπρεπε μετά από τόσα ψέματα να καταλάβει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά, αφού πλέον η ανθρωπότητα έφτασε να ατενίζει τον γκρεμό με την κάννη στον κρόταφο με μόνη επιλογή να αυτοκτονήσει ή να την σκοτώσουν.
:
Το θέμα δεν είναι αν θα περιμένουμε να μας σώσει ο Θεός, αλλά να σώσουμε εμείς όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές μπορέσουμε, γιατί εδώ είμαστε προσωρινοί, και δεν ήρθαμε να μείνουμε παντοτινά για να κολλήσει ο κώλος μας στην καρέκλα κάποιας καλοπληρωμένης βολεμένης τεμπελιάς. Η απραξία άλλωστε είναι αμαρτία, γι’ αυτό και μας θέλουν τροφίμους του επιδόματος πριν μας πάρουν την ψυχή.

Έκαναν πολλά ανά τους αιώνες με τις ιώσεις, τις μεταδοτικές αρρώστιες δήθεν από το διάστημα, τους διαφόρους πολέμους, τους οποίους ήλεγχαν μέσω των θρησκευτικών και ιεροτελεστικών οργανώσεών τους με βασανιστήρια, δολοφονίες ως δήθεν μετάνοια και σύνεση του δήθεν απίστου από τα δικά τους αιμοσταγή τάγματα και σατανικούς θρησκευτικούς μηχανισμούς ενοχοποιώντας εσκεμμένα το όνομα του Ιησού Χριστού. Έτσι κατόρθωσαν μέσω των αιρέσεων και επαναστάσεων με μισθοφόρους μεταφερόμενους από άλλα μέρη να καθαρίσουν το πρωτογενές ελληνικό ανθρώπινο DNA ανά τον κόσμο που μιλούσε για τον έναν και μοναδικόν Θεό, ώστε να μας ελέγχουν καλύτερα. Επειδή οι παραδόσεις και η γλώσσα τους ήταν ελληνικές, και τα οποία δεν διδάσκονται πλέον στην πλαστή τους ιστορία.

Ο Θεός όμως προνοεί και μας σκέπτεται, αφού μας αγαπάει ως κάτι το ξεχωριστό κι ανθρώπινο είδος. Η αλήθεια μας παρουσιάζεται αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια και θα την βρούμε δίπλα μας. Αυτοί μας μισούν και μας θέλουν διαφορετικούς απ’ ότι είμαστε προορισμένοι να μεγαλουργήσουμε οδηγώντας τους δικούς μας πληθυσμούς. Μας έχουν δώσει τον χαρακτηρισμό του πιθήκου και τον διδάσκουν στα πανεπιστήμια τους επισήμως οι ξεδιάντροποι. Παράγουν μορφωμένους αμόρφωτους για να εφαρμόζουν το ανίερο σχέδιο τους. Έχουν γεμίσει την φυσική με ανυπόστατες θεωρίες και δίνουν βραβεία σε λάθους επιστήμονες, εξαφανίζοντας παράλληλα την αλήθεια που θα μας άνοιγε διαφορετικούς ορίζοντες σκέψης. Το σύμπαν δεν είναι αυτό που μας παρουσιάζουν, γι’ αυτό και διαψεύδονται συνεχώς οι «μετρήσεις» του. Έ

να πέπλο μυστηρίου καλύπτει εσκεμμένα τις θεωρίες περί των «εγωγήινων» και τα «UFO» για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι ακριβώς έτσι, γιατί βασίζονται στην άρνησἠ τους που ερεθίζει την ανθρώπινη περιέργεια να αποδεχτεί το «απαγορευμένο». Στην ουσία δεν είναι έτσι, αφού τα ανωτέρω π.χ. είναι μέρος του κόσμου τούτου και όχι έξω από αυτόν. Εμείς είμαστε έξω από αυτόν, αφού ζούμε στο δικό τους Μάτριξ.

Σήμερα αν κοιτάξεις όλους τους ηγέτες των χωρών γύρω σου είναι απλά πειθήνια όργανα, μαριονέτες άρρωστες κομπλεξικές λαμβάνουσες εντολές από τον καθοδηγητή της στοάς ή της κάστας τους (αν πρόκειται για σιωνιστές στην καταγωγή), επειδή τους κρατάνε με μία φωτογραφία εκβιασμού. Παλαιότερα οι βασιλείς ήταν δαιμονισμένοι ή όχι φυσιολογικοί ανθρώπινοι οργανισμοί κατά πολύ παλαιότερα, όταν οι θεοί ζούσαν ανάμεσα στους ανθρώπους. Με «συμφωνία» μετά τον κατακλυσμό αποσύρθηκαν και άφησαν τους κλώνους τους να μας διοικούν με μισό ανθρώπινο DNA. Τί φταίει ο λαός όμως που επιλέγει από άγνοια σημαδεμένα χαρτιά και δεν διοικείται σωστά και δίκαια, όπως νομίζει, χωρίς να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση αυτή ούτε με μίαν υποκινούμενη πάλι από αυτούς «επανάσταση»;

Μας έβαλαν το φίμωτρο για να μας αρρωστήσουν. Μας έκοψαν την κοινωνική επαφή για την καταστροφή του έρωτα και την εξαφάνιση της αγάπης –δύο ανθρώπινα συστατικά της ζωής που δεν ισχύουν σε αυτούς. Μας σταμάτησαν τις εθνικές επαιτείους και τα μυστήρια της Ορθοδοξίας για να μας δώσουν την δική τους κατάρα. Μας στέρησαν την έξοδο για να πάψουν την χαρά και το χαμόγελο, και μας μεταδίδουν καθημερινά τις ασθένειες μέσω ψεκασμών –αυτό συμβαίνει από αρχαιοτάτων χρόνων. Σήμερα βρήκαν την πρόφαση του ιού για να μας εμβολιάσουν και να μας περάσουν την νανοτεχνολογία αλλαγής ανθρωπίνων ιστών σε βιονική ρομποτική με διαφορετική διάπλαση των κυτταρικών ιστών –κάτι επίσης παρόμοιο με τους βιονικούς αθλητές του εργαστηρίου που με επιλεγμένους μεταμοσχευμένους μύες κατόρθωσαν να σπάζουν τα ρεκόρ στην κολύμβηση δίχως να γίνονται αντιληπτοί από τις συμβατικές αναλύσεις doping. Και, η οποία επιδρώντας με τα σήματα των δορυφόρων μάς καθιστά ταυτόχρονα δέκτες και (προ)πομπούς της νέας εφαρμοσμένης τεχνολογίας τους, η οποία από την αρχή θα επιφέρει πολλούς θανάτους μέχρι να σταθεροποιηθεί ο δείκτης αντοχής μας και περαιτέρω ανοσίας στην προσαρμογή του νέου υψηλών ακτινοβολιών περιβάλλοντος.

Το νέο μοντέλο ανθρώπου που θα είναι τύπου βιονικού υβριδίου θα υπακούει μόνον σε εντολές. Δεν θα έχει συναισθήματα. Δεν θα εκφράζεται. Δεν θα μιλά. Δεν θα ερωτεύεται. Θα είναι ουδέτερο και απαθές. Ο τρόπος δε της πρότερης κοινωνικής ζωής θα διαφοροποιηθεί, και θα αντικατασταθεί με την εγκεφαλική επικοινωνία, και όπως ένα σύγχρονο (κβαντικό) κομπιούτερ θα επικοινωνεί με την λειτουργία του σημερινού τσιπ μεταφοράς πληροφοριών. Ο εγκέφαλος δεν θα διαθέτει την πλήρη χωρητικότητα μνήμης που του αντιστοιχεί, επειδή θα λάβει εξωπραγματικές δυνατότητες ίσες μ’ αυτωνών, και δεν τους συμφέρει. Γι’ αυτό κι ο πληθυσμός μας θα καταστεί υπό ελεγχόμενο περιορισμό ως ασφαλιστική δικλείδα, καθώς κι ο τρόπος γέννησης δεν θα είναι φυσιολογικός με τα σημερινά δεδομένα του γυναικείου τοκετού.

Έτσι ο νέος (υπ)άνθρωπ(ακ)ος θα είναι (τηλε)κατευθυνόμενος προς ένα νέο τρόπο χρήσης του κι όχι προς ατομικής του δημιουργίας και απόλαυσης, όπως έπραττε μέχρι σήμερα. Απλά θα εκτελεί εργασίαν δίχως αμοιβή, επειδή η μόνη ανταμοιβή θα είναι η ελεγχόμενη βιονική αντοχή του, όπως το σέρβις ενός αυτοκινήτου, δια της συνεχούς συντήρησης και ελέγχου επιτρεπόμενης απόδοσης μέσω λήψης χαπιών μετά το τέλος εποχής του καθιερωμένου ετήσιου εμβολιασμού.

Αυτά εν ολίγοις, και μη με ρωτήσεις πώς τα γνωρίζω, επειδή η Αλήθεια πονάει και φοβίζει τους ανθρώπους, αλλά κοστίζει στον ερευνητή ακόμη και να τα πει. Τους οδηγά κατ’ ευθείαν στον κόσμο του Σκότους, όπου επικρατεί το χάος, η δαιμονική αμφισβήτηση, η συνήθεια, το θέλημα –το τελευταίο αποτελεί την βασική αρχή της θρησκείας τους, τον Σατανισμό που είναι κι αυτός διαιρεμένος σε δύο δοξασίες.

Αν και στην ουσία ο φόβος φοβάται την χαρά κι ο πόνος την μεγαλώνει για τον άνθρωπο με την προσδοκία ενός αληθινού κόσμου φωτός, εάν το πνεύμα καταφέρει να συμβαδίζει με την ψυχή του.
– Πώς είναι δυνατόν ν’ αλλάξουμε τον κόσμο;
– Εάν σταματήσεις τον τρόπο με τον οποίο σου έμαθαν να σκέπτεσαι.

Φωτογραφία από 497">stokpic από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *