Αντικείμενο έρευνας έχει γίνει στην Αμερική, το γεγονός ότι τα περιστατικά με κρούσματα της κοινής γρίπης έχουν σχεδόν εξαφανιστεί χωρίς καμία δόση υπερβολής. Και προφανώς, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην Αμερική, κατά την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, 23 άτομα έδειξαν θετικά στη γρίπη. Αν αναλογιστεί κανείς ότι σύμφωνα με το weather.com, πέρσι περισσότεροι από 14.657 βγήκαν θετικοί στην γρίπη την ίδια περίοδο, είναι κάτι που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά.

«Είναι τρελό», είπε η Lynnette Brammer, η οποία είναι επικεφαλής της ομάδας επιτήρησης οικιακής γρίπης των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. «Αυτή είναι η 30η σεζόν μου για τη γρίπη. Ποτέ δεν θα περίμενα να δω τη δραστηριότητα της γρίπης τόσο χαμηλή. “
Για την εβδομάδα που έληξε στις 16 Ιανουαρίου, το CDC ανέφερε χαμηλή ή ελάχιστη δραστηριότητα γρίπης σε όλες σχεδόν τις πολιτείες και περιοχές. Πέρυσι, η δραστηριότητα της γρίπης ήταν υψηλή σε 44 πολιτείες εκείνη την εβδομάδα, συν το Πουέρτο Ρίκο και τη Νέα Υόρκη. Μόνο ένα κράτος, το Νιού Χάμσαϊρ, είχε ελάχιστη δραστηριότητα. Οι γιατροί και οι ειδικοί της υγείας λένε ότι ο μεγάλος αριθμός ατόμων που έκαναν εμβόλια γρίπης, σε συνδυασμό με την κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλα μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του νέου ιού, είναι πιθανότατα οι αιτίες που έχουν παίξει ρόλο στην απότομη πτώση.

πηγή: humansarefree.com

Φωτογραφία από Anastasia Gepp από το Pixabay

Φωτογραφία από PIRO4D από το Pixabay

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *