Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

– Έντιμο είναι να λέμε τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα. Όχι ναζιστική θηριωδία. Γερμανική ναζιστική θηριωδία.

– Συγγνώμη, καλή μου φίλη, και το ξέρεις πόσο σε εκτιμώ άλλωστε, αλλά θα πρέπει ο κόσμος σήμερα που ζει το δικό του Ανθρώπινο Ολοκαύτωμα σε ημέρες άπλετης ..ελευθερίας έξω από κάθε είδους ιδεολογίες και επιστημονικές θεωρίες που παραπέμπουν στον λαβύρινθο των συζητήσεων της δημ(ι)οκρατίας άνευ ουσίας και απόδειξης. Συμπεριλαμβανομένου ακόμη και της πάνας αλλαγής, ή φίμωτρου, προσώπου, για να δείχνει όντως τόσο αποκρουστικός, επειδή έτσι τον κατάντησαν οι προοδευτικοί κατά τα άλλα απάνθρωποι που τον καθοδηγούν και διαφεντεύουν δίχως να το βλέπει!

:

«Ναζιστική θηριωδία» είναι το ορθόν, επειδή υπακούει στους νόμους ιεροτελεστιών του Ιερατείου της Βαβυλώνος. Νόμους ίδιους, επάνω στους οποίους βασίζεται ο «κομμουνισμός» του Σιωνιστή (και όχι μόνον Γερμανού) Μαρξ, ή ορθότερα η άλλη άκρη του νομίσματος του Σιωνιστικού Καμπαλισμού ή Σατανιστικού Κανιβαλισμού, που συνάμα με τον «ναζισμό» μας επιβλήθηκαν πλέον δια της μάσκας. Θέμα γνωστό στους υψηλόβαθμους πεφωτισμένους και όχι ευρέως γνωστόν στο απλό κοινό που ακροβατεί μεταξύ ενδιαφέροντος φιλοξενίας για ότι κουνιέται στους δρόμους, χωρίς να γνωρίζει το φίδι στον κόρφο του που του επιβάλλουν να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει. Αφού όπως το επίσης σιωνιστικό τέκνο του Συστήματος ο Χίτλερ έκαψε τα βιβλία των παγκοσμιοποιητών, έτσι και η σημερινή δημοκρατική πλευρά του αντιπάλου δέους εξαφάνισε τα απαγορευμένα βιβλία για να μην μάθει ο κοινός νους την Γνώση.

Για να μην αναρωτιούνται και οι επώνυμοι ιστορικοί του Κατεστημένου ή της καθεστηκυίας τάξης των βολεμένων έμμισθων μέχρι τον τελικό τους θάνατο για να εμπαίζουν τις μάζες που επικροτούν το θέατρο στο οποίο θεατές είναι και μόνον, κι όχι συμμέτοχοι, αφού κάποιος πρέπει να πληρώσει με αίμα την επιβίωσή του στην σάπια κι άνιση κοινωνία, μιας και δεν υπάρχει πλέον χρήμα ούτε για τσιγάρα.

Έκπληκτοι ακόμη και οι συγγραφείς της ιστορίας ..αναρωτιούνται, που υποτίθεται κατέχουν την γνώση, κι ουχί την γνώμη! Δεν είναι δυνατόν η κ. Αρβελέρ να γράφει, «Ο πολιτισμός δεν σε κάνει υποχρεωτικά πολιτισμένο. Πώς είναι δυνατόν να συνέβη το Ολοκαύτωμα… Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά σ’ ένα τόπο όπου αιώνες πριν η Αντιγόνη είχε πει, ‘‘Δεν γεννήθηκα για να μισώ αλλά για να αγαπώ’’».

Ας σκίσει τα πτυχία της λοιπόν, εάν όχι τα ιμάτιά της, αφού δεν γνωρίζει ή δεν ξέρει πώς μία από τις έδρες της Μαύρης Αδελφότητας που πολεμάει ενάντια της Παγκοσμιοποίησης της Λευκής Αδελφότητας είναι και η Γερμανία. Και πολιτισμός ανθρώπινος δεν νοείται πλέον εάν δεν περνά από τα φίλτρα επιτροπής των υπάνθρωπων απάνθρωπων δοξαστών του Όφεως (βλ. φιλμ Κόναν ο βάρβαρος), που μόνον άνθρωποι δεν λέγονται, (οι Κινέζοι τιμούν τον Δράκο –του γένους μίξης των ερπετοειδών με τους Δρακονιανούς ή Λεμούριους προκατακλυσμιαίους κατοίκους του Ειρηνικού Ωκεανού, γι’ αυτο και ζούσαν υπογείως όπως τα ερπετά), και εκείνοι που ονομάζονται «άνθρωποι», οι πρώτοι, τους συγκαταλέγουν στο βασίλειο των ζώων ως απογόνους του πιθήκου. Κρύβοντας με τους ελληνόφωνους πράκτορές τους και λυσσαλέο μίσος τα στοιχεία του καθηγητή Πουλιανού περί του σπηλαίου των Πετραλώνων για να μην διαψευστεί η πλαστή θεωρία τους, όπως και σε άλλα μέρη του κόσμου με παρόμοια στοιχεία περί του αντιθέτου!

Και γι’ αυτούς που ακόμη αναρωτιούνται, αφού η μνήμη τους είναι μεταξύ Μαρξ και Ένγκελς, μπερδεύοντας το αυγό του φιδιού, που είναι κατ’ εξοχήν η μήτρα του Σιωνισμού–Κομμουνισμού για τα δήθεν στρατόπεδα μεταναστών (επιδοτούμενων του Σόρος τουριστών) ή για τα «γκέτο» (χρηματοδοτούμενα κι αυτά από τους παγκοσμιοποιητές), την «κου κλουξ κλαν» (οργάνωση επίσης των παγκοσμιοποιητών δουλεμπόρων), ή για το μόνο που υπάρχει ακόμα πρώτος, δεύτερος και τρίτος κόσμος (ας δουν την Ελλάδα για να το νοιώσουν καλύτερα κι ας μην ζουν στον γυάλινο κόσμο τους), η ιστορία δεν διδάσκει τίποτα στο ανθρώπινο ον από τα γενοφάσκια του για να στέκουν ακόμη αμαθείς και οι «μορφωμένοι».

Φυσικά και δεν διδάσκει, αφού η ιστορία απευθύνεται στους βλάκες ή μελλοντικούς πεφωτισμένους που θα διοικήσουν τυφλά τις μάζες, όπως όλοι οι συντονιστές της προδοσίας ΚΝιτΕς από όλα τα χρώματα των συγκοινωνούντων δοχείων του κομματικού πολιτικού τόξου για την Ελλάδα ή από τα υψηλότερα αξιώματα λήψεως αποφάσεων για τις ανεπτυγμένες χώρες και τους παγκόσμιους οργανισμούς!

Είναι γνωστό πόσοι εβραίοι κυνηγήθηκαν από το καμπαλιστικό καθεστώς του Ισραήλ, όταν τόλμησαν να μιλήσουν για την πραγματική ιστορία του αυτονόητου. Πώς ενώ οι «ευγενείς» σαν τον Αϊνστάιν έφευγαν σαν κύριοι από την Γερμανία και δεν κυνηγήθηκαν όπως η μεσαία τάξη των Σεφαραδειτών εβραίων, για να κτισθεί ο μύθος του αφηγήματος των υπολοίπων που διοικούν την Ανθρωπότητα. Και οι οποίοι κρύβονται πίσω από το μελετημένο «ολοκαύτωμα», πίσω από το οποίο κρύβεται ο δικός τους θεός ή GOD –Gold, Oil, Diamonds. Με όλες τις αποκρουστικές συνέπειες ανθρώπινης εκμετάλλευσης και ρύπανσης του πλανήτη, από τις οποίες οι ίδιοι καμώνονται ότι θα μας σώσουν βάζοντάς μας να πληρώνουμε ..φόρους, αντί να τα πληρώσουν από την τσέπη τους, και να ζητήσουν συγγνώμη για το εμπόριο δουλείας από αρχαιότητος μέχρι σήμερα με τους σταλμένους μετανάστες για να αλλοιώσουν τον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή της Ευρώπης!

Ας διαβάσουν επιτέλους οι ανιστόρητοι και μορφωμένοι αμόρφωτοι μαρξιστές «ιστορικοί» και «προοδευτικοί» των κατεχόμενων πόλεων των Αθηνών, των Παρισίων κ.λπ. μεγαλουπόλεων των Χρηματιστηρίων, που τρώνε το κουτόχορτο ως οικΩλογική τροφή στα ακριβά τους κεκλεισμένων των θυρών δείπνα, κι ας σιωπήσουν επιτέλους, επειδή καλή είναι η έγνοια για την «επαίτειο» και την διαμαρτυρία περί των άλλων ζωών, αλλά κάνουν κακό στην έννοια του Θείου Δικαίου. Πάνω σ’ αυτόν τον μύθο δεν παραμυθιάζουν μόνον τα υποψήφια θύματά τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η ασχετίλα έχει γίνει πλέον σαν τη μάσκα του υποκόσμου, αφού δεν ξεσηκώνονται για την γενοκτονία των τελευταίων Ελλήνων που απέμειναν στα πατρώα τους εδάφη εκδιωκόμενοι παντιοτί τρόπω. Ή ας αναφερθούν τουλάχιστον για την μνήμη των πάμπολλων εκατομμυρίων θυμάτων του Κομμουνισμού σε Ευρώπη και Ασία, παρά να γράφουν ομιλίες ή εντυπώσεις που δεν στέκουν πλέον ούτε στον αέρα του «φβ», μιάς και οι πορείες διαμαρτυρίας απαγορεύονται δια δημοκρατικού ροπάλου και τα κελλιά για τους αντιφρονούντες του εμβολίου κτίζονται σε κάθε χώρα του Ευρωπαϊκού ..Μεσαίωνα. Ο εφευρεθείς ρατσιστικός (κοροδο)ιός ισχύει για τους φέροντες τον σταυρό (του μαρτυρίου) ως φαίνεται, κι όχι την ημισέληνο ή το σφυροδρέπανο.

Εκτός κι αν δεν αισθάνονται πλέον «Έλληνες», αφού αποτελούν το «νέο προϊόν» του παγκοσμιοποιημένου μαζικού εμβολιασμού για να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο «δημοκρατικά» κι «ελεύθερα» μακριά από τους μαγαρισμένους «ορθόδοξους» και «ψεκασμένους» που είναι αντίθετοι στο τσιπάρισμα του Αντίχριστου. Τότε, πάω πάσο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *